Monday, March 21, 2011

Megvagyunk

Igazabol "semmi" sem tortenik mostanaban.
Amikor dolgozom, nem visz ra a lelek az irasra, amikor nem, akkor meg nincs kedvem. Nagyon nehezen viseljuk ezt a nagyon meleget. Delre tuti "osszeragad" az ember es folyik a viz rola. A hetvegere vegre megerkezett az altalam vart eso. Egyik nagy viragomnak mar nagyon kellett a zuhany.

A hetvegen most eloszor elmentunk farsangozni a gold coasti magyar hazba a megszokott csapattal. Jottek Gabiek, Andiek, Ilonaek. Jol ereztuk magunkat, a gyerekeknek nagyon jo kis programok voltak, igy ok sem unatkoztak. Bendeguz olyan jol feltalalta magat, hogy hazaindulasig nem is lattam ot. Pedig O meg azert szokott a labunknal "tekeregni", de itt meg a szinpadon is tancolt. Sok fenykepunk van, de egyiken sem vagyunk egyedul, igy most nem osztom meg oket. A bufeben meg futyulos barackpalinkat is arultak, (amit sajnos, kihagytuk, mert nem szerveztunk be sofort) de mi maradtunk a sornel.

Kis csaladunk ismet bovult. Ezuttal Tobias "erkezett" hozzank. Csinaltunk neki sajat kis jatszoteret mindenfele kupakokbol, jegkrempalcikakbol, dobozokbol, kinderjatekokbol. Azert a kedvence a fenyotoboz. Azt szokta ragcsalni.

Brendaek hajoepitest kaptak hazi feladatnak. Egy ugynevezett "land yacht"-ot kell epitenie szuloi segitseggel. Eloszor ketsegbe estunk, mert furonk vagy kalapacsunk sincs itthon.
A szoget a huskloffoloval vagy krumplinyomoval be tudjuk verni, de a hajoepiteshez nem tudom, eleg lesz-e. Ha elkeszul, teszunk fel kepet.

2 comments:

Anonymous said...

Nem szégyelled magad?! Hogy sülne le a képedről a bőr. Bevásárolsz a kölkeidnek állatokkal,miközbe a költözésed tervezed, hogy aztán majd lepasszold, mint valami használati tárgyat mikor megunod. Nem első alkalommal. Tudsz még ennél mélyebbre süllyedni? Biztosan a magad fajta. Jó példát mutatsz nekik, jó dolgokra neveled őket. A felelőtlenségre!!!! Szégyellheted magad! Pofátlan vagy.

agica said...

Az lenne a felelotlen allattartas, ha valoban csak lepasszolnad az allatot.
Eddig meg soha nem "passzoltunk" le allatot.
Olyan mar volt, hogy nagyon jo gazdit talatunk neki.
Azert vigyazz, ne huzd fel magad nagyon.

Post a Comment