Thursday, February 10, 2011

Eredmenyek

Ma az Adamek iskolaja uszoversenyt rendezett a nyolcadik es kilencedik evfolyamnak. Adam a kilencedikesekkel uszott. Gyorsban harmadik, melluszasban masodik helyezest ert el (hatuszasban es pillangoban nem nevezett, mert nem szereti). Nagyon orulunk az eredmenyeknek. Rengeteg gyerek van az evfolyamban, igy nem is gondoltam, hogy helyezessel jon haza. Adam jol uszik, de allitolag a legzestechnikaja nem tokeletes uszas kozben. Persze, ezen lehetne javitani, de nem akarunk sportolot a gyerekbol. Elonnyel indult, mert nem tulsulyos es rendszeresen sportol (errefele a kamaszok kozott ritka az ilyen).
Tegnap Lorand meccs kozben bedobta elso vizilabdagoljat. Ennek is nagyon orultunk.
Brenda mult heten elkezdte a tancot. Eleg jo "edzest" csinal az oktato, de sajnos csak heti egyszer van (45 perc). A semminel viszont tobb.

A postaladankba bekoltoztek a darazsak. Valoszinu ez nem ma bonyolitottak le, csak eddig megusztuk a tamadast. Tegnap, amikor Lorand kiment a levelekert, megcsiptek az ujjat a postalada kornyeken. Ma Brenda ment ki a levelekert. Halalsikoly es iszonyat larma, uvoltes az utca felol.
Eloszor el nem tudtam kepzelni mi tortenik kint, aztan bevillant, hogy tegnap Lorandot megcsipte egy darazs es valoszinu, hogy ma Brendat tamadta meg egy harcos. Ugy volt.
Ekkor mar gyanus volt es megneztuk a postaladat. Benne volt a feszek. Sajnos nem maradhatott ott. Ezenkivul meg ketto van a hazon, amirol tudtunk, de az olyan helyen van, ahol nem zavaro.

6 comments:

Jakab Timi said...

Gratula a fiúknak!

agica said...

Koszonjuk!

Unknown said...

Gratulálok a helyezésekhez és a gólhoz! :)

A darazsak meg keressenek másik lakhelyet.

agica said...

Koszi Hella!

Unknown said...

Lórándot az pólós aranycsapatba! Hajrá gyerekek!

agica said...

Joe, gyertek ki Angie-vel ketten par hetre pihenni.
Szallas, kocsi van. Ilyen lehetoseg ritkan adodik.:)
Nem azert irom, mert mi tutira megyunk Palival kettesben hozzatok pihenni..:) Semmi hatso szandek.:)
Na komolyan, gyertek ki. Kettotoknek nem olyan veszes a jegy.

Post a Comment