Wednesday, October 6, 2010

Csavargas

Hetfon, kedden reggeles voltam, szerdan es csutortokon delutanos es ma penteken nem dolgozom, igy megbeszeltuk Palival, hogy elmegyunk csavarogni Wynnum-ba (ra,re,rá, hoz,hez,höz), amig a gyerekek suliban vannak. Reggel nyolc orakkor indultunk, ahogy kiurult a lakas. Kicsit korbeneztunk a kornyeken, lementunk a partra, elmentunk a helyi bevasarlokozpontba korbenezni, majd ebedeltunk egy pizzat es hazajottunk.

Lorand harom napig kempingben volt a sulival, ma jott haza. Kapott egy oklevelet, amiben ez all:"Best at eating". Na, ezt mi tudtuk eddig is, csak nem szoltunk a kemping szervezoinek, mert akkor esetleg a 125 dollar helyett (ket ejszakara) 250-et kertek volna tolunk. Max. majd jovore szolnak nekunk, hogy legyunk kedvesek biztositsunk egy utanfutonyi kajat a gyereknek, vagy addigra tetessunk be neki gyomorszukito gyurut, ha kempingezni szeretne, mert kulonben nem viszik el. Lorand mar kicsinek is ilyen volt, kethonapos korara megduplazta a szuletesi sulyat. Annyit szopott, hogy a gyerekorvos mondta, hogy nyugodtan fogyoztathatjuk. A nagynenem csak "daganatnak" hivta szegenyt.:) Most egyebkent egy deka haj nincs rajta. Hat igen, velunk nem igen jar jol senki, ha vendegsegbe hivnak minket.
Errol mindig egy hulye vicc jut az eszembe, amit Encsi unokatesom meselt "szaz eve", amikor Gabi uncsitesomeknal voltunk osszejovetelen.
Vendegsegbe megy Pista bacsi, ahol kaveval kinaljak.
-Pista bacsi, hany cukorra issza a kavet?
-Otthon eggyel, vendegsegben kettovel.
-Rendben Pista bacsi, akkor erezze magat otthon nalunk.

Szoval most mar van egy jol ugro es futo, egy okoska, es egy szuperevo gyerekunk. Kivancsi vagyok, Bendeguz majd miben fog jeleskedni.

1 comments:

Unknown said...

LOL :D

Post a Comment