Saturday, October 2, 2010

Kici, ócó, nem szok, nem dága, cak ezeösszá...

Reggel tiz ora korul elindultunk Mt. Cotton-ra. Utkozben meg beugrottunk a boltba mustarert es uditoert. Egesz uton hol szemerkelt az eso, hol sutott a nap. Mielott odaertunk a parkba, akkora zuhe kapott el minket, hogy alig lattunk ki az autobol. Szerencsere ez csak par perces volt es amikor odaertunk a sutohelyre, megint kisutott a nap. Heniek (ALDI) hoztak egy uveg bort, igy azzal kezdtunk. A kolbaszokat feltettuk a sutore es abban a pillanatban ismet omleni kezdett az eso. Mi nem aztunk, mert az asztalok felett teto van, de a kolbaszok rendesen kaptak az esobol. De, ugye itt Ausztraliaban meg az esoviz is tisztabb, mint barmelyik hegyi forras barhol a vilagon, igy nem izgultunk.;)
Szerencsere ez a zuhe is hamar elallt es utana mar egesz vegig jo idonk volt. Kora delutanig maradtunk, aztan onnan elmentunk a "szemetdombra". Mivel osszesen 20 dollar volt a szebunkben (Gabinak 18, Palinak 2), igy ahhoz kellett igazitani a turkalast. Olyan szuper dolgokat vettunk es annyit (csetresztol az agynemuig), hogy kicsi aggodtunk, hogy nem lesz ra fedezetunk. Amikor keszen lettunk a turassal, hivtuk az urget, hogy jojjon szamolni. A mi kupacunk 10 dolcsi volt, a Gabieke 15. Muszaj volt alkuldni, hogy el tudjuk hozni a szajret (kartyaval nem tudtunk fizetni). Tiszta Jozsefvaros!:) En meg hoztam volna egy hatalmas kerti kosarat, de Pali nem engedte. Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha legkozelebb a fiukat kitesszuk egy kavezoba, mert ez a hely nem nekik valo.
Gabi megpenditette, hogy ok IKEA Family tagok, ami azt jelenti, hogy ingyen kavezhatnak az IKEA-ban tobbed magukkal. Ennek hallatara azonnal kocsiba vagodtunk es meg sem alltunk az IKEA-ig, ahol a hosszu nap utan elpilledve bekaveztunk. Heniek vettek valami kis butor, de mi Gabival nem mentunk el korulnezni, mert tudtuk, hogy az nem lenne jo hatassal a csaladi kasszara. Hoztam egy 2011-es katalogust, ahol almaim konyhaja a nyolcadik olddalon varja, hogy hazahozzam. Amikor mutattam Palinak a konyhat, azt mondta, hogy majd a 2022-es katalogusbol valaszthatok...

3 comments:

Unknown said...

Vár a blogomon egy Kreatív blogger díj!!! :)

separate said...

Agi, vegre en is tudtam turkalni! Hat most kulon fakban tarthatom a leveleim a szamlaimtol, nem nagyszeru?

agica said...

Irigyellek! Nekem az egesz lakas egy "fakban" van mar evek ota.:)
Deceberben, ha hazajosz, megyunk egyutt turizni. Bar a probalashoz hideg lesz a fenyo mogott, de hat ez van.:)

Post a Comment