Monday, August 2, 2010

Utiterv

Beleasom magam Szingapurba. Egy szuk hetet ott fogunk eltolteni Magyarorszagrol visszafele. Dubai es Szingapur kozott valaszthattunk es mi az utobbira szavaztunk.
Mivel nekem a repjegy vasarlasa is macera volt, (mivel hatan haromfele utazunk, de visszafele mar ugyanazon a jaraton ulunk), ezert ugy gondoltam, ideje szallas es autokolcsonzo utan neznunk. Nem minden olcso hotelnak van csaladi szobaja, igy nem konnyu a jot megtalalni. Fontos a "programfuzetet" osszeallitani, hogy melyik nap mit nezzunk meg. Ott van a "szomszedban" Malajzia is, igy jo lenne, ha nem kene kihagyni, de ugye az idonk nagyon keves lesz.
Otthon ezzel mar egy percet sem szeretnek foglalkozni, igy meg itt el kellene inteznunk mindent, ami ezzel kapcsolatos.
A Papa szuletesnapja marad ott, ahol van, nem kell elore hozni.
A jegyeket a Select World Travel-nal inteztuk. Tobb "versenyzo" kozul most ok ajanlottak a legkedvezobb felteteleket. Pl. az egyik ilyen kedvezo felteteluk, hogy hazafele Dubaiban kapunk egy ejszakara szallast egy negy csillagos hotelban reggelivel egyutt. Ezt nem akartuk kihagyni az ingyen reggeli miatt, mert ilyet nem kap az ember minden nap.:) Raadasul el is visznek a szallasra es vissza is hoznak. Ettol a szolgaltatastol (szallas, reggeli, fuvar) egy huncut filerrel sem dragultak a jegyek. Radasul teljesen normalis idoben erunk Dubaiba (delutan egy ora) es masnap is csak reggel kilenckor indulunk tovabb. Jo lesz egy kicsit pihenni. Ennel az ugynoksegnel dolgozik egy magyar lany is, aki lelkesen segitett, ahanyszor zaklattam ot a hulye kerdeseimmel. Bar most szabadsagon van, de ez nem lenyeges. A kolleganoje is nagyon segitokesz volt (bar azt hiszem, ha a jovoben ismet hozzajuk fordulunk, nevet kell majd valtoztatnom).

Ket napja eleg szeles es huvos az ido, de a nap sut. Erzem, ahogy beleremeg a haz az eros szelbe. Bar meg igy is eleg a strandpapucs, szoval annyira nem veszes, de azert jobb lenne szel nelkul. Bar azt hiszem, igy sincs okunk panaszra. Tobb, mint harom honap alatt ez az elso ilyen napunk itt.

0 comments:

Post a Comment