Monday, July 5, 2010

Megint bucsuzkodas

A csajok fajdalmas bucsut vettek egymastol (mar masodszorra) es kivittunk Sharlotte-t a vonathoz, ahol mar anyukaja varta. Nagyon szeretnenek atkoltozni Brisbane-be, mert az anyukaja itt szeretne tovabbtanulni. A baj az, hogy apukat nem lehet kirobbantani Hamiltonbol (a harom tesoja itt el mar tizen, huszon eve) es nelkule meg ugye nem jonnek.:)
Jovore jonnenek, ha jonnenek. Mindenesetre szoritunk nekik.
Szombaton Ilonaekhoz megyunk vendegsegbe. Jo lesz kicsit dumalni, regen nem talalkoztunk (egy honapja). Utana Gabiekkal is talalkozunk egy "ropke" setara. Ok is megtollasodtak, vagyis a gyerkoceik kaptak egy-egy papagajt, igy majd a mi gyerekeinkkel egyeztetnek egy reptetoversenyt. Bar azzal meg varnunk kell, amig a mienk szarnyakra kap (talan viz helyett Red Bull-t kene adnunk neki?).
Ma a fiuk haverja alszik nalunk. Mostanaban a fiuk sokat aludtak ott, igy illett visszahivnunk.
Ahogy idom engedi, elkezdem a blogot visszafele is irni, egeszen az NZ indulasig, elokeszuletekig. Ezek majd a 2007 -es vagy 2008-as bejegyzeseknel lesznek. Sok nem lesz, mert a mindennapokra mar nem emleszem, de egy-ket kimozdulas, utazas lesz benne.
Igy elejetol a vegeig folyamatos lesz a dolog. Akkor Uj-zeland, most Ausztralia es majd a kovetkezo allomas (amit meg nem dontottunk el, hogy hova lesz).

2 comments:

Gaabee said...

ez a következö állomás dolog megcsippentette a kiváncsiságomat... igérd meg, hogy mindent elárulsz :))))) persze mihamarabb :))))

agica said...

Hat ez meg keplekeny, de valahol Europaban lesz.:)

Post a Comment