Wednesday, July 21, 2010

Atletika karneval

Igaz keves a netunk, de most nem szamit.:)
Az iskolaban rendezett Athletics Carnival-on sem maradtunk le a "dobogorol".
Brenda ismet helyezest ert el magasugrasban.
Ugy dontottunk, hogy Brendus nem uszik ettol az iskola term-tol, hanem tornazik. Bar a torna meg az atletika nem ugyan az, de most emelett dontottunk. Talaltunk egy jo kis "sportcentrumot" North-Lakes-en, ahol van mindenfele edzes mindenfele korosztalynak.
Szep, kulturalt hely es kozel is van (a fiuk is oda jarnak uszni). Brendat a haladokhoz irattuk, mert Magyarorszagon tornazott az esztergomi jol ismert tornasz hazasparnal (nagyon ugyes es szerette is), igy van nemi tapasztalata. Nagyon mozgekony, hajlekony es rugalmas.
Ennek oromere Bendeguzt is beirattuk az kicsik koze, hatha sikerul egy kicsit leszivni az energiajat, ami ugy tunik, hogy kifogyhatatlan. Vele meg az uszast is folytatni kell, mert meg nem tud uszni, csak "magabiztos" a vizben es nem sullyed el. Beiratkozas elott megnezik, mit tud a vizben es aszerint teszik be a megfelelo osztalyba.
Mivel a tornaterem/uszoda a Westfield Plaza mellett van, igy amig a gyerekek sportolnak, mi lezavarjuk az epp aktualis bevasarlast.

A meloba jonnek uj emberek es vegre beindul a negy oras muszak is a"csucsidoben". Reggel 6-10-ig lesz az egyik, a masik pedig delutan 4-8-ig. Akinek eleg a fel muszak, valaszthat, hogy reggel jonne szivesebben, vagy delutan. Ennek oromere kertem pluszba ket fel delutanos muszaktot. Szoval most van harom nap nyolc oras reggeles muszakom es ket fel delutanos. Ez 32 ora, ami azt hiszem, eleg is.

4 comments:

Anonymous said...

Mi 1x voltunk a Westfield Plazaban, mert egy barátunk mondta milyen jó hely. Megfogadtuk többet sose. Borzasztó hely, iszonyatos tömeg van még hétköznap is. Mindig azt hittem a budapesti westendnél nincs rosszabb hely, de most nálam ez lett első helyen. Nem tudom arra mit csinál az a sok ember, de hogy nem dolgoznak az tuti. :)
üdv.
zafi

agica said...

Aki nem szereti a tomeget, annak ez tenyleg nem valo. Ember hegyek vannak ott, foleg csutortokon.
Mi tobbszor jarunk le, mert sok miden megvan egy helyen.
A masik, hogy az ismeroseink ott laknak es veluk szoktunk ott kavezni es van egy kedvenc azsiai tesztaarusunk is, akinel neha ebedet veszunk.:)
Most is oda megyek, mert utba esik es be kell mennem az ALDI-ba, mert ures a hutonk.

Unknown said...

Gratula Brendának a helyezéshez! :)

agica said...

Koszi Hella!

Post a Comment