Friday, June 11, 2010

Nyakunkon a tel

Holnap Scarborough Beach-re megyunk a baratainkkal sutni. Viszunk egy pinata-t. Ez egy ilyen papir figura (ezer fele letezik), amit tele kell tenni edesseggel es fel kell akasztani magasabb helyre. Itt meg tudjatok nezni, mi is ez. A gyerekek egymas utan bekotott szemmel megprobaljak ezt a pinata-t megutni egy bottal. Akinek sikerul kicsit kilyukasztani, annak kipotyog belole valamennyi edesseg. Attol fugg, mekkora helyen szakadt ki a pinata. A gyerekek ma pukkadasig megtomtek. Mondtam Palinak, vegyunk egy masikat is es azt sunyiba tomjuk meg liszttel es azt egyszerre kellene minden gyereknek utnie es mindenkinek be lenne kotve a szeme.

Tegnap es ma reggel hideg volt es estenkent is lehult a levego. Kezd ebredezni a tel. A lakasban reggel es este futes nelkul mar csak 22 fok korul van. Ma este es reggel bekapcsoltuk a "futest"(meleget fujo klimat) egy kis idore, mert nekem a 22 fok mar jegverem. Szerencsere napkozben meg nem kell futeni, mert szep az ido es sut a nap (amit soha nem lehet megunni) igy a haz felmelegszik 25-26 fokra, ami pont jo. Ennel inkabb tobb legyen, mint kevesebb, mert a meleget jol birom 40 fokig. Utana mar izzadok.:)
Ma rantottcsirke volt parolt brokkolival, zoldborsoval es sargarepa purevel.

1 comments:

Gaabee said...

én a legnagyobbat választanám, hogy sok nasi essen elém :))))
a liszteset meghagyom a gyerekeidnek :)
nálunk most 28-29 fok van a lakásban. nagyon nem bírjuk, mert nem vagyunk hozzászokva, meg én ezzel a szuper höhullámos bajommal amúgy is mindig izzadok, 15 fokban is :)
na mindegy, túléljük, mint ti is azt az iszonyú hideg 22 fokot :)))

Post a Comment