Thursday, June 10, 2010

Hosszu "fekete" haj avagy hernyobol pillango

Brenda ma 11 eves. Amikor megszuletett, igy nezett ki. A szuloszoban mi hamarabb sirtunk fel, mint O. De a kepek alapjan gondolom ezen senki sem csodalkozik. Gondolhatjatok! Eddig csak kopaszos szoke "pelyhes"gyerekek szulettek es mi nem voltunk felkeszulve a loboncos sotetszinu sorenyre. Mivel mind a ket nagymama sotethaju, igy a postas/vizvezetekes sztorikat kilohettuk. Szegenykem annyira kilogott a sorbol. Nyari kislany volt, allandoan lucsogott a "sorenye", igy par het utan megszabadultunk tole (marmint nem a gyerektol, hanem a szorzetetol). Tok kopasz lett. Erre az unokahugom kozolte, hogy ugy nez ki szegeny, mint aki sugarkezelt. Na, innentol kis sapit tettunk a fejere, hogy ne legyen olyan szivszorito latvany szegeny kislany (ez a kep volt az utleveleben). Eleg keson kezdett noni a kis pihe-puha haja, de az mar szoken nott ki. A szeme viszont nem maradt kek, ahogy mindenkinek a csaladban, hanem ovis korara zoldes lett (azzal mar nem tudtunk mit kezdeni, mert az ugye nem no ujra). Pl. itt a kopasz kepen meg kek a szeme, de a cseresznyefan mar zoldes (tiszta kameleon). Szuletese ota teljes metamorfozis-on ment keresztul es a sors nagyon kegyes volt hozza, mert szerencsere sokat valtozott elonyere (hatranyara mar nem sokat tudott volna).

Kicsinek is erdekesen/hianyosan oltozkodott, ahogy most is. Ami legfelul van a polcon, azt veszi fel minden ruhadarabbol.
Amugy mindenben lehet ra szamitani, nagyon talpraesett. Ot eves koratol egyedul jart a kozeli boltba (Aranyhegyi ABC) listaval a kezeben es ha valamit nem talalt a biztonsagiort nyuzta, hogy segitsen neki.:) Amikor Bendi megszuletett, eldobta a jatekbabajat es az occset cincalta egesz nap. Felvette, letette, itatta, tologatta, ringatta, pelust cserelt, furdette. Arany eletem volt.:) Azota is nagyon szoros a kapcsolatuk, foleg Bendi reszerol.

Ez a cserkos kep kb. harom eves. Azon a nyaron keszult, amikor elindultunk.







5 comments:

Unknown said...

Nagyon boldog szülinapot Brendának! :)

Gaabee said...

Brendának nagyon boldog szülinapot kívánok! Kérném átadni :)
s köszönet a jó kis bejegyzésért :)

agica said...

Brenda koszoni szepen a jokivansagokat.:)
Ma felkoszontottuk, de a tortat vasarnap sutom.
Most zsinorban ez a harom munkanap kicsit suru volt (az en kenyelmes eletemnek )es nem szerettem volna osszecsapni a tortat, venni meg plane nem szerettem volna. Igazi csajos (talan rozsaszin) tortat tervezek neki, remelem nem szurom el.:)

Gaabee said...

fotókat majd szeretettel várunk!!!!

agica said...

Holnap!

Post a Comment