Monday, May 10, 2010

Szerelo

Elvittuk az autot a szervizbe, mert a multkor "elfustoltem" benne valalmit.
Atneztek, persze megvan a hiba, nem volt nehez kitalalni. Jovo het penteken visszuk vissza es meg aznap helyrehozzak. Szerencsere addig tudjuk hasznalni, csak ovatosan kell vezetni.
Mivel most vettuk csak egy honapja es nagyon olcso volt, igy megkertuk a szervizeseket, hogy szkenneljek at, hatha lesz benne valami rejtett dolog (pl. aranyrogok), amirol nem tudunk.
Sajnos vagy szerencsere nem volt, attol fugg mire szamitottunk. Egy ilyen szkenneles nem nagy osszeg, nekunk 55 dollarba kerult (vasarlas elott erdemes megcsinaltatni).

Kataek "megdobtak" minket egy iroasztallal, amire nem tudtunk nemet mondani. Csutortok delutan Palival kettesben leugrunk hozzajuk egy csevejre es elhozzuk az asztalt is.

Par cuccunkat Erzsi Nenieknek hagytuk Uj-Zelandon, amit cargoval szallitottak ide mult het penteken. Szombaton mar hivtak is, hogy mehetunk atvenni. Mara beszeltuk meg az idopontot veluk. Mivel a cucc karantenban van, igy kikotottek, hogy nem mehetunk csak zart es tiszta cipoben es gyereket nem lehet vinni. Az utobbival nincs bajom, csak az elobbivel. Nekem sajnos nincs zart cipom (nemhogy zart, semmilyen sincs. Papucsom van.:)), mert az abban a csomagban van, amiert megyunk. Loranddal egyforma a labunk, igy az O cipojet veszem fel. Mivel neki is csak egy zart cipoje van, ami az egyenruhahoz valo, igy azt kell felvennem. Az egy fekete borcipo, amolyan Depeche Mode-os.
Elmeny lesz husz ev utan ujra ilyet hordani.

A multkori kis gekko nem eltevedt peldany volt. Ott lakik a haloszoba erkelyen a plafonon (fedett erkely) az anyukajaval. Tobbszor megcsodaltuk oket, helyesek. Vannak apro resek es ok ott kozlekednek ki es be. Napkozben nem latni oket, csak este.

0 comments:

Post a Comment