Sunday, May 9, 2010

Peca

Ma elmentunk pecazni. Nem fogtunk semmit, de a gyerekek elveztek.
A csajok csigakat kerestek, amig a fiuk a halra vartak.

Az utcankbol nyilo utca vegen van egy "sarki bolt". Errol mar irtam, hogy a tulaj arra nem kepes, hogy visszakoszonjon. Ma elmentek a gyerekek es tett egy megjegyzest a nocike (bunko banya), amin kiakadtam. Harom hete vagyunk itt es a gyerekek szinte minden nap atugranak valami aprosagert. Nem csak a mi negy gyerekunk, hanem mas gyerekek is a lakoparkbol. Nem hagynak ott nagy osszegeket, de azert sok kicsi sokra megy.
Ma Brenda atment a maori baratnojevel es ott csacsogtak es valogattak, hogy mit vegyenek. A noci beszolt nekik, hogy neki van mas dolga is, mint felettuk allni. Ez teljes hulye. Vegul is nem kell tobbet oda mennunk, van mas bolt is a kornyeken, ahol lehet vasarolni. Ha ilyen jol megy neki, akkor nem tartjuk fel onagysagat, azt hittuk, azert van ott, mert az a dolga, hogy turelmesen kiszolgajon. Na igen, ez a rohadt resze a paradicsomnak.:)

4 comments:

Zafi said...

Ja ezek a dolgok még nekem is szokatlanok, bár hál isten annyival nem találkozom, igaz a kisboltokat NZ-n sem szerettük mert ott is bunkók voltak, főleg az indiai vezetésüek. Az viszont feltünt, hogy sokszor érzi magát úgy az ember, bocsánat hogy vásárolok....:)DE még igy is kellemesebb mint Magyarországon! A párom most van otthon és hülve mondja milyen drága minden 50%-al megint drágább minden, tele van részeg tizenévesekkel a város este és minden nagyon zsúfolt. Már alig várja visszajöjjön. Hát még én :D

agica said...

Ezt a taho nocit meg otthon is kifutyulnek.:)
A zsufoltsaggal nincs bajunk, a reszegekkel mar van, bar annak idejen mi is jottunk haza a dizsibol ilyen-olyan allapotban...
Lassan mi is megyunk haza pihenni egyet.
Hol erdemes jegyet nezni?

Zafi said...

Hát ez jó kérdés, mert a páromnak a cége fizette, mert tréningre küldték és ha már az EU-ba ment vett egy jegyet Mo-ra is a szülőkhöz hétvégére. De majd megkérdem tőle , mert mi mindig online szoktuk venni amúgy és elég olcsón. Legalábbis eddig mindig olcsóbban mentünk haza mint aki ügynökségen vagy más személyen keresztül vette. :) Megkérdem tőle holnap reggel. Nekem most szarabb lesz innét haza járni, mert Brisbane-ből csak Airbus-ok járnak, én meg arra nem ülök fel :)

agica said...

Mi altalaban ket geppel megyunk haza. Egy Boeing es egy Airbus. Ket egyformaval meg nem igen sikerult. A csatlakozas mindig mas volt eddig.

Post a Comment