Sunday, May 2, 2010

Sutottunk

Tegnap elmentunk Kataekkal egy north lakes-i jatszoterre sutogetni. Vittunk elorepacolt Aldi-s csirkeszarnyat es sutni valo kolbaszokat.
Kataek hoztak a kutyat is a gyerekeim nagy oromere, de a kutya vesztere. A tegnapi jatszi egy szep, rendezett, grillsutos jatszotter volt ivokuttal, de sajnos WC itt sem volt. Ezen meglepodtem. Igaz, tobb jatszoteret lattunk mar itt WC nelkul. Bendeguznak epp a sutes kozepen tamadt kakilhatnekja. Lehetosegek hijjan par utcaval odebb setaltunk es a bokrok tovebe “fektettuk a kabelt”. Eleteben eloszor pottyantott igy a szabadban. Eloszor mondta is, hogy O bizony nem tud igy. Aztan megbeszeltuk, hogy mas megoldast nem tudok, ugyhogy probalkozzon. Vegul is sikerrel jartunk az utcaban lakok viszont nem annyira. Igazabol ez szamomra erthetetlen, hogy egy jatszoterre nem tesznek WC-t. Nincs mese, vennunk kell olyan kis zacsikat, amit az allatkereskedesben arulnak a kutyakaki osszeszedesere. Meg jol johet.

Uj-Zelandon nem lattunk WC nelkuli jatszoteret. Nem mondom, hogy mind tiszta volt, mert lattunk olyat is, ahova labujhegyen mentunk be es messzirol celoztunk bele, de legalabb volt hova menni, ha nagyon kellett.

Az idojarasra viszont egy szavam sem lehet. Az az egy, amiben nem csalodtam. Reggelente meg mindig 25 fok van a hazban, kint is kellemes az ido, delutanra viszont meg jobban felmelegszik. Remelem sokaig igy marad.:)

Ma unnep van, igy nincs munka es iskola. Persze Pali dolgozik, mert NZ-n nincs unnep, igy ma nem megyunk sehova. Jo lenne befejeznem az ablakpucolast.

0 comments:

Post a Comment