Monday, May 3, 2010

Uj szerzemeny

Vegre sikerult szert tennunk egy jo allapotu, de hasznalt trambulinra. Ezzel kb. be is telt a kert. Az Ebay-en vettuk a multheten, tegnap hoztuk el. Akitol vettuk, egy angol zsoke. Mar nem lovagol, mert mar idos. Kilenc orszagban elt, koztunk Uj-zelandon is. Par helyen hazat is vett. Most koltozik, igy lelkesen felajanlotta, hogy bereljuk ki a hazat. Mivel a harom garazsanak az alapterulete nagyobb volt, mint a mi lakoterunk a mostani hazban, igy szoba sem johetett. A haza tele volt lovas dolgokkal, kupakkal es kulonbozo dijakkal.
A lenyeg, hogy a gyerekek elvezik az ugralast, utana meg elnyulnak rajta es megy a kupaktanacs. En is szeretek ugralni rajta.

Ma megkaptuk a Medicare kartyakat. Pont egy het alatt lettek keszen. Egy kartyara maximum ot ember fer ra, igy nekunk ketto van.
Ma vegre nem volt tuzo napsutes, hanem elvisleheto "fatyolos" idonk volt kisebb esokkel. A lakasban igy is 27 fok volt.

Jar az utcankban egy jegkremes auto. Amikor megerkezik, akkor a "kolompol", mint regen a szodas. Szerencsere a gyerekeink meg nem tudjak, mi ez a hang.:)

2 comments:

Unknown said...

Én is ilyesmivel szemezek, csak kör alakúban, amihez védőháló is van.

Király rajta ugrálni és még el is férne a kertben. :)

agica said...

NZ-n a szomszednak kor alaku volt.
A gyerekek szerint az nem olyan jol rugozik.
De lehet, hogy nem fugg ossze az alakjaval, hanem csak tul uj volt a rugoja a mienk elnyutt rugoihoz kepest es merevebb volt.
Nekunk mindig halo nelkuli volt.Egy ideig a rugonal voltak rajta kek vedoszivacsok, de aztan azok is szep lassan eltuntek (szel lecibalta). Ezen mar az sincs.:)
Az teny, hogy valasztek van boven es nagyon halas dolog.

Post a Comment