Sunday, May 2, 2010

A "pajszer" es a dugo

Nalunk ilyen a mosdok es a furdokad dugoja. Nem hiszem, hogy egesz Ausztraliaban csak a mi lakoparkunk tiszteletere gyartottak ilyet.:) Mindenesetre errol a dugorol elmondhatjuk, hogy "nullforintos", ahogy sok minden mas a hazon/hazban.
Ez a dugo egy puhabb gumidugo, amolyan kemeny szilikon. Amikor beletesszuk a furdokad lefolyoba, azzal meg semmi gond nincs. Amikor viszont ki szeretnenk venni, azzal mar van nemi nehezsegunk.
A kozepen levo kis "fulecske" az pont olyan magas, mint maga a dugo pereme. Azaz keptelenseg jol megfogni, mert rovid, nincs hely az ujjainknak, igy kesz kuzdelem a kihuzasa, amikor egy tele furdokadnyi viz nehezedik ra.
Az elso heten Pali volt a dugo felelos. Aztan miutan a tiz korme leszakadt, azt mondta, hogy felejtsuk el. Mondtam neki, hogy foga meg van, probalja meg azzal, de arra is egyertelmuen nemet mondott. Nem maradt mas hatra, mint a jol bevallt kenokes. Amikor le szeretnenk engedni a vizet, akkor a kest bedugjuk a dugo es a lefolyo koze es ovatosan kiforditom. Ehhez ugye felkarig vizes leszek, de az a legkevesebb, mert legalabb a dugo kijon.
Most arra jutottunk, hogy hiaba nem a mienk ez a dugo, atfurjuk a rovid fulet es teszunk bele egy karikat es igy akkor majd egyszeruen ki tudjuk huzni, mint egy "normalis" dugot.
Igaz, akkor mar nem lesz olyan kenyelmes a dugos oldalon ulni, amikor ketten furdenek egyszerre.:)

3 comments:

Sári Kata said...

Jaaa, hát ilyenekből is kitűnik, hogy buckaország bizony hagy még kívánni valót maga után. :)))
Tegyetek a kifúrt lyukba egy vastag gumit, talán akkor nem olyan kényelmetlen a gyerekeknek.

agica said...

Meg a kifurassal benazunk, mert ugye szerszamunk az nulla, szokas szerint.:)

Unknown said...

Foga még van .... :)))))))))))
De lehet, hogy a víztakarékosság jegyében készült. Több napig ugyanaz a víz. Aztán egyszer csak elpárolog ... :))

Post a Comment