Saturday, May 22, 2010

Riverdale Park

Ma itt szocializalodtunk Gabiekkal es Ilonaekkal. Reggel 9.45-re odaertunk es a tizenakarhany sutobol addigra csak ketto volt szabad. Gondoltuk, hogy nepszeru hely lehet. Az ido remek volt. Napsutes, meleg es egesz napos varjukarogas (vagy hollo? ). Ez iszonyat, hogy ezek a madarak mindenhol ott vannak es be nem all a csoruk. Folymatossan obegatnak. En nagyon szeretem oket, de ilyen mennyisegben mar neha sok nekem.
Csinaltunk hamburgert, sutottunk kolbaszt, saslikot, voltak sutemenyek es a gyerekek sutottek majvacukrot is.

Fas sutonk volt, igy a fiuk (apukak) hasznaltak egy kis benzit, hogy hamarabb tuzet tudjanak rakni. Sikerult is eleg gyorsan es eleg nagyot (igy a mellkasukat nem kell tobbet gyantazni).
A park mellett van egy folyo, ahol a gyerekek pecaztak. Ebben a folyoban nincsenek krokodilok, "csak" kisebb odatevedt capak. Bar 50 eve allitolag jart ott krokodil is, ugyhogy most csak bizni tudtunk abban, hogy nem most fog odatevedni egy masik.
Eleg koran el kellett jonnunk (delutan fel negy korul), mert meg be kellett ugranunk Kyliek-hoz es Palinak este hat orakkor dolgoznia kellett egy oracskat, igy addigra haza kellett ernunk.
A sutes nagyon jol sikerult. Ilonaekkal most talalkoztunk eloszor, de remelem, hogy meg lesz kozos programunk. Ok is gyerek es allatbarat csalad. Van negy gyerekuk es egy hatalmas kutyajuk (vagy inkabb baranyuk), aki nagyon szelid es gyerekbarat. Amolyan gyurodes es toresallo.

Ma kaptam par viccet e-mail-ben. Kettot bemasolok ide.

Mit mond a pedofil a MAV penztarnal?
Egy diakot Pestig...

Honnan lehet megismerni a homokos hoembert?
A fenekeben van a repa.

0 comments:

Post a Comment