Wednesday, April 21, 2010

Megerkeztunk

Na, szoval itt vagyunk Brisabne-ben. Gond nelkul becsekkoltunk. Nem volt gond a becsekkolasnal az ot kilo tulsullyal es a kezipoggyaszokkal.

Akkor az elso benyomas.:) Ugye az a legfontosabb, mert hajlamosak vagyunk felejteni es az emlekek megszepulhetnek.:)
Eloszor atfutott az agyamon, hogy kellett ez a koltozes?
Brisbane olyan, mint Auckland. Sok a szerintem "lepukkant" kerulete. Amin itt csodalkoztam, hogy sok helyen a fu terdig er. Nem nyirjak olyan szepen, mint Aucklandon vagy Hamiltonban. Az utak nehol borzalmasak. Hamiltonban nagyon karban tartotttak az utakat.
Itt az emberek kozonyosek az uj-zelandiak utan. Nem mosolyognak annyit, nem csevegnek annyit, olyan semmilyenek. Ezt mar a belepesnel eszrevettem. Persze, kivetelek biztos vannak, ahogy mindenhol.
Ezek utan nem tudom, Sydney milyen lehet. Sok uj-zelandi szerint Sydney baratsagtalan es sok a boldogtalan ember.

Az ido jo meleg. A madarak gyonyoruek. Nemelyiknek olyan hangja van, hogy nem is tudom, mihez hasonlitsam. Marmint olyan ormotlan, vagy milyen.:)
Az kaja itt olcsobb, a fizetes magasabb.
Nem latok mezitlabas embereket. En birom a mezitlabasokat, hianyoznak is. Az iskolaban kotelezo a cipo. Ez kesz trauma a legkisebbemnek, hiszen o azt sem tudja, mi az.:)

Ma gyalog mentem a bevasarlo kozpontba. Rengeteg gaz volt a jardak mellett es szemet. Majd csinalok mindennapi kepeket, amiket a kepeslapokon nem latni, de viszont a mindennapokban nagyon sokat. Szoval nem csak koalak es kenguruk lesznek rajta.:))

1 comments:

Unknown said...

Örülök, hogy épségben megérkeztetek! Milyen volt az út 4 gyerekkel? :)

Legkisebb hátizsákját Te vitted vagy megerősödött annyira gyakorlás közben, hogy már nem borult fel? :)))

Post a Comment