Wednesday, April 21, 2010

Mosogepvasarlas

Egy hirdetesben olvasta Pali, hogy van egy elado szinte uj mosogep, ami tokeletesen mukodik, csak a tetejen van egy kis repedes. Ara 125 dollar.

Elment megnezni. Kiprobaltak, nem mukodott. A srac magyarazta, hogy hat amikor ide koltoztek, kicsit megbillent a szallitasnal, de elotte mukodott. Pali mondja, hogy hat akkor valoszinu most is kene mukodnie. A csavo nagyon kerulte Pali tekintetet. Sunnyogott.

Probalgattak a gepet, de nem mukodott. Pali azt mondta, ad erte 100 dollart. A csavo persze odaadta es mondta, hogy ha nem mukodik otthon sem, csak hivja fel es visszaadja a penzt.

Pali haztavitte a mosogepet, ami ugye rossz volt. Otthon szetszedte es latta, hogy az “igazmondo” csavoka mar probalta javitani, de mivel ket balkezzel gondolkodas nelkul nehez volt, igy nem jar sikerrel.

Nekiallt megszerelni, igy most van egy mukodo mosogepunk 100 dollarbol.:) d tokeletses A lenyeg, hogy Pali megcsinalta a mosogepet es tokeletsen mukodik. Nem volt nagy hibaja, valami illesztes vagy mi. Szoval van 100 dollarbol egy mosogepunk.:)

A srac sztem azota sem erti, miert nem mentunk vissza orrbavagni.

Szoval ez volt a legelso itteni tapasztalatunk ujsaghirdes alapjan torteno vasarlasnal.

Azaz, van aki itt is a kepedbe hazudik es hulyere vesz.

De elmondhatjuk, hogy jol jartunk.:)

Vettunk par haztartasi gepet a Kmart-ban. Ez egy aruhaz, ami eleg olcso es hatalmas a valsztek. A mikro 40 dollar volt, vettunk meg egy szendvicssutot es kenyerpiritot, aminek darabja 9 dollar volt. Ezek mind uj es garancias termekek. Oke, nem Bosch haztartasi gepekrol beszelek, de nekunk a kukoricapattogtatashoz nem kell tobbszaz dollaros mikrosuto.

1 comments:

Unknown said...

Még lehetett volna olcsóbb is, ha azt mondjátok, hogy nem műxik, és ő visszaadja a pénzt. Ti persze felajánlottátok volna, hogy hagyja csak ott, majd Ti kukásítjátok. :))))))

Post a Comment