Wednesday, April 21, 2010

Jottunk-mentunk

Kedden bementunk a jugo henteshez. Felvasaroltuk a keszletet. Nagyon jo fej a srac, sok kedvezmenyt adott, mindent megkostoltatott es adott meg egy bonusz befottet is.:) Aztan elmentunk az esztergomi ismeroseinkhez, mert volt egy kis "elintezni valonk". Ittunk naluk egy kavet es dumalgattunk. Annyira, hogy fel orat kestunk, amikor mentunk a gyerekekert a suliba elo nap.:) Szep kis szulok. Hivtam a sulit idoben, hogy kesni fogunk.
Aztan onnan mentunk meg vasarolni es delutan ot korul ertunk haza. Akkor hivtuk Kataekat, hogy megesszuk, amit vettunk a hentesnel es utana lemegyunk hozzajuk. Mondta, hogy ne egyunk, mert fankot sut, menjuk most. Igy nem ettunk, hanem lementunk hozzajuk fankozni. Persze, nem csak fankot sutott, hanem olyan svedasztalos vacsorat rittyentet, hogy kigombolt gatyaval jottunk haza.
Az en ket kisebb gyerekem es a Kataek kisebbje lebontotta a hazat fel ora alatt es a kutyajukat szorszalaira szedtek.Szerintem szegeny kutyus azota sem tert eszhez. Szerencsere a sminkelesbol kihagytak. Bar lehet, hogy jobban jart volna egy laza szemoldok festessel.:)

Ma, csutortokon lattam az elso pokot, ami valami bush spider, nem merges, de szep nagy es szines. Megcsodaltuk jobbrol es balrol, de haza nem vitttuk.

3 comments:

Anonymous said...

Sziasztok! Megkerdezhetem, hgoy hol van ez a jugo hentes, ahol a finom kolbaszt meg miegymast veszitek? Koszi!
Zsuzsi

agica said...

Hello

Beenleight, George street.
Kisebb bolt, mint az Adam fele, de nagyon jo fej az elado. Van Negroja is.:)

Unknown said...

Már hiányoztak a bejegyzéseid! Minden nap olyan jókat mosolygok, néha egész hangosan. :))) Még jó, hogy home office-ban vagyok, nem néznek teljesen hülyének. :)))

A gyerekeim meg már megszokták, hogy anya a gép előtt időnként röhög magában. :)

Szegény kuty, elképzeltem, ahogy tépdesik a szőrét. :))) Nálunk mindig az egyik macska az áldozat, amikor vendég gyerekek jönnek. 2 kámforál, de Hofika nagyon bírja a kiképzést. Bár néha kerek szemmel nézem, hogy nem kell-e állatorvost hívni. :)

Post a Comment