Wednesday, April 14, 2010

Aranygombos egyenruha

Szoval, hogy finom legyek es noies, a kukim tele van az egesz csomagolassal.
Raadasul, amikor Pali megmondta, hogy mennyi lesz a ket nagyobbiknak az egyenruha, elajultam (350 AUD/gyerek). Az egesz csalad ossz turkalos ruhakeszlete nem kerult ennyibe..:) Ebben a High School-ban Ket "kupac" ruha kell nekik. Egy unneplos es egy hetkoznapi. Minden hetfon unneplosbe mennek. Nyakkendo, oltony.:) Az enyemek csak filmen lattak ilyen ruhakat. A kisebbik nagy mar most rosszul van a szerkotol. Palinak tetszett a suli, igazi High School. Itt nekem meg csak Intermediate-be jartak, a nyolc es kilenc osztalyba. Ott ezek az osztalyok mar a High Schoolban vannak.

A kicsik egyenruhaja normalis aron van (nekik is kotelezo). Arulnak hasznalt egyenruhat is, sot van lehetoseg kesobbi fizetesre. Van ket koala maci az iskola kertjeben. Ott elnek szabadon a fa tetejen.:) Vannak szep rozsaszin madark is.
Nagyon kedves volt az igazgato, vegig vezette Palit a sulin. Ket suli kozul valaszthattunk, mert ketto tartozott a korzethez. Ez szimpibb volt apanknak.

Delutan athivtak magukhoz a malaj ismeroseink vendegsegbe. Mondtam, hogy nincs autonk, de ok felajanlottak, hogy elugranak ertunk. Lesz sok enni es innivalo.
Mondtam a gyerekeknek, hogy ma csak vizet iszunk, hogy delutanra jol kitaguljon a gyomrunk es sokat tudjunk enni.:) Ha kifizetjuk az egyenruhakat, utana egy darabig nem lesz terulj asztalkam, ugyhogy itt kell, hogy jollakjanak.:)


4 comments:

Unknown said...

Ma is sikerült megnevettetned! :))) Gyomortágítás .... vigyázz, nehogy hideg vizet igyanak, mert az beszűkíti a gyomrot. :)))

agica said...

Na latod, az eszembe sem jutott, hogy meleggel itassam oket.:) Majd legkozelebb.

Anonymous said...

Nem soka jöttök. :) Még mindig jó meleg van....
Zafi

agica said...

Pali szenved is rendesen:) O ott a legkondit nyomja en meg itt a futest.:)
Reggel es este mar lehul, pont idoben lepunk.

Post a Comment