Saturday, March 27, 2010

Meg egy auto

Brendaeknak ma fellepesuk volt az iskolaval. Cheerleading tancoltak.:) Itt meg tudjatok nezni.


Ma atjott az egyik kedves szomszedunk es mondta, hogy juniusban Brisbane-ben lesznek es szeretnenek meglatogatni minket. A lanyaink nagyon joban vannak. Ok is fontolgatjak a koltozest, de meg nem biztosak az egeszben. Hianyozni fog ez a sok szomszed, meg ha van koztuk furcsa is. Rengetegen laktunk ebben a parkban, mindig zajlott az elet. Ahanyszor kimentem a postaladat megnezni, mindig belefutottam valakibe. Ahanyszor mentunk medencezni, mindig voltak masok is, akikkel az ember szoba tudott allni. Ha elfogyott a so fozes kozben, csak at kellett ugranom valakihez, hogy kerjek egy csipettel (vagy tojas, vagy cukor vagy akarmi). Hiaba na, mi szeretjuk ezt a porgos eletformat. Nem szeretunk "elvonulva"elni. Aucklandon egy erdo kozepen laktunk. Volt sajat kis patakunk, gyonyoru fak, novenyek, madarak. Kimentel az utcara, egy lelek sem volt ott. Jatszo gyerekek? Egyet sem lattam. Pedig lakott jo par az utcaban, mert reggel a suliidoben lattuk oket kijonni a hazakbol. Itt nincsenek fak, nincsen kispatak, de vannak emberek, ami tok jo dolog. Remelem az uj lakopark is, ahol Brisbane-ben leszunk, az is ilyen "zsufolt" es "porgos" lesz. A gyerekek itt allandoan gyerek kozott vannak. Toluk harsog az utca.:) Otthon is ez volt a haz elott (a sok nyanyus meg kiabalt ki az ablakon, hogy:"Nem itt van a jatszoter!"Aztan tessek, mostanra mar epitettek egy jatszoteret pont a haz ele, ugyhogy evvan.:))
Szoval itt is megy a "bandazas". A multkor annyian voltak a medenceben, hogy egy komplett vizilabda merkozest lenyomtak a lakopark ifju valogatottjai.:)

Ma vettunk egy autot az e-bay-en. Van harom autonk, harom kulonbozo orszagban.:) Ezt kene "osszegyurni" egy sajat repulogepre.:) A mostanit meg nem tudtuk eladni. Meg csak nem is erdeklodtek utana. Ha rajtunk marad, akkor az egyik japan ismeros csajszira hagyjuk itt, hogy hasznalja, amig nem talalunk ra vevot. Tobbek kozott meg rahagyunk par tanyert, poharat, edenyt meg ilyen kis kutyuket, amit nem tudunk elvinni, de sajnaljuk kidobni.

Ma meg az utolso cuccokat csomagoltuk, de ugytunik, mintha mindig egyre tobb lenne. Pali hat nap mulva repul es meg azt sem tudjuk, hogy jut ki a repterre. Majd megporgetem haromszor, rafujok harmat es kimondom a varazsszot, hatha Brisbane-ben terem es akkor nem is kell a repterre vinni.

Tegnap este elkoszontunk Erzsi Nenitol es Stefan Bacsitol. Sutiztunk es soroztunk. Talan, meg talakozunk, ha felenk jarnak. Meg nem voltak arra, csak Melbourne-ben, ugyhogy semmi sem kizart.

0 comments:

Post a Comment