Tul vagyuk az elso kremes keszitesen. Ez olyan "kanalas kremes lett". Ha nem haragszotok, fotot nem tennek fel.:) Majd talan legkozelebb.:)
Mi a tesztajat hazilag csinaltuk. Amit en legkozelebb maskepp fogok csinalni, az az, hogy a masodik lapot (vagyis az, ami a tetejere kerul) meg sutes elott pizzavagoval felkockazom, vagy legalabbis "bekarcolom", hogy konnyebben tudjam vagni. A bolti tesztarol nem tudok nyiltakozni, lehet, hogy az konnyebben vaghato, de lehet, hogy en vagyok bena. Cukraszdat nem nyitunk.:)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
8 comments:
A krémje jó lett? Azért egy képet megnéznék mégis, lécccciiiii! :)))))
Nem, nem lett jo a krem, mert ez a puding nem lett olyan kemeny, mint az otthoni. Szoval, ha lesz otthoni puding, akkor megegyszer nekifutok. A teszta jo lett, az ize is finom. A tepsibol kanalaztuk, azert nincs foto.:)
Valamelyik gasztroblogon olvastam, hogy a tetejét előre fel szokták kockázni és úgy teszik lapocskánként a tetejére, különben felvághatatlan. :)
En is felkockaztam elore, de mar a kisult tesztat.
Szerintem az a legjobb, ha nyersen felig falkockazod egy pizzavagoval.:)
Én megelőzendő az ilyen jellegű galibákat, amikor csináltam, akkor palacsintába tettem a krémet. :)
Igazad van:)
Én is megelőzöm és elmegyek egy cukiba...
Na ja, mert van cuki, ahol kapsz.:)
Post a Comment