Friday, February 5, 2010

Kicsi lazitas

Vegre hetvege.:) Vissza kell razodnunk a normal kerekvagasba. Elszoktunk a reggeli korankelestol es szendvicsgyartastol.:)
Ma piheno van.
Egesz heten hazakat neztem Brisbane-ben. Marmint on-line. Szeretnenk ugyanolyan lakoparkba menni, mint ahol most vagyunk. Arban ugyanannyi, mint a nem lakoparki hazak, csak a tobb a lehetoseg, ami nekunk kedvez. Meg igy ki lehet kerulni az ugynokoket es a 'on-site Managgerrel' fel tudjuk venni a kapcsolatot. Az on-site Manager ott el a parkban es o intezi a hazak kiadasat. Mivel egy ilyen parkban sok haz van, mindig akad egy ketto, ami uresedik.
Februar 26-an a koltozteto ceg elvisz egy adag 'motyot' Magyarorszagra, ami most nem fog kelleni, de a kesobbiekben, ha hazakerulunk, majd hasznat vesszuk. Egy masik kisebb 'motyo', ami nelkulozhetetlen lesz, az repul Kataekhoz. Sajnos mar a fogunk koze sem tudjuk becsipni, mert mar ott sincs hely.:) Szoval most itt tartunk. Mar kezd osszeallni a kep, de meg vannak hianyos kockak.:) A macska eselyes az utazasra. Az autonkkal nem tudjuk, mi legyen. Mivel nekunk het uleses kell es az ott nagyon draga, talan megerne, ha atvinnenk a mienket. Ezt mar eladni nem igen tudnank szamottevo osszegert, mert nagyon karcos szegenyke. A gyerekek a bicajt mindig nekitamasztottak, ami altalaban eldolt es vegigkarcolta az auto oldalat. Ezt leszamitva tokeletes nekunk.
Brenda hetfon taborba megy harom napra. Mar nagyon varja. Ossze kell neki pakolnom egy csomo cuccot legkesobb holnapig. Most megyunk boltba, mert olyan ures a hutonk, mint ujkoraban.

2 comments:

Anonymous said...

Szia Ágica!
Hogyan találod meg a net-en ezeket a lakóparkokat amikről irtál?
Köszi a választ, Yvette

agica said...

Hello Yvette

Altalaban ezek a varoson tul vannak, mert nagy teruletet igenyelnek. A hirdetesben benne van, hogy 'modern town house', vagy 'secure komplex'. En is csak fentakadok rajtuk:) North Lakes-en es Deception Bay-ben sokat lattam es del fele is valahol. Arra mar nem emlekszem.:) Mi ilyenben lakunk es nagyon szeretjuk.

Post a Comment