Friday, February 12, 2010

Afonya

Egyik itteni blogger eszembe juttatta az afonyat. Imadjuk.
En legfokepp fagyasztva, de natur joghurttal ossze-turmixolva es tejszinhabbal dusitva is isteni. A kozelben van tobb "afonyas" is, ahol van "szedd magad" lehetoseg. Ahol legutobb voltunk, oda mentunk ma is. Nalunk az elso fel ora intenziv kajalassal telik, majd kicsi pihenes, mert hasfajas gyotor mindnekit. Ezutan nekiallunk a kosarakat megszedni. Ma 8,8 kilot szedtunk. Igaz nyolcan mentunk (Lorand nem tom hol van a keprol en meg fotozok) es ket orat voltunk ott, szoval nem nagy durranas. A korulottunk levok egy ora alatt megszedtek ugyanezt a mennyiseget egyedul.:) Szerencsere eddig meg nem mertek meg minket szedes elott.:)
Az afonya nekunk kulonleges, mert Moha es Pafrany is nagyon szereti es Ok a kedvenc estimesenk. Olyan jol megvannak irva a mesek, hogy teljesen belefeledkezem, amikor olvasom es pillanatok alatt ott termek a Fatonk hazikoban.:)

4 comments:

Anonymous said...

Sziasztok!
Szoktalak olvasgatni, de most ahogy ezt a postot olvastam ismertem meg a képen a Palit.
Együtt jártunk rendszergazda szakirányra a BMFre.
Üdv nektek, és sok sikert majd AUban!!!

Pető Szilárd

agica said...

Szia

Ez megnyugtato, hogy meg fel lehet ismerni.:)
Udvozol es ha erre jarsz, egy kenguru steak-ra meghivunk.(persze, ha el tudjuk kapni a parkban:))
De egy sorre tuti:)

Kocz said...

Üdv! Véletlenül keveredtem ide, de ez az áfonyás dolgon nagyon megakadt a szemem. Hol is van ez pontosan? :)))

agica said...

Szia, Megmondom oszinten, nem emlekszem. :) Valahol Hamilton kornyeken. Nem messze onnan. :) Az ott eloknek tudniuk kell rola. Mi azt hiszem, a yellow vagy white pages-en talaltuk anno. :)

Post a Comment