Sunday, November 1, 2009

Tibor Mexikobol


Szoval meghoztunk egy dontest. Az nem titok, hogy ausztral vizumra varunk. Az annal inkabb, hogy mikor kapjuk meg (ha egyaltalan megkapjuk). A mostani felallas szerint, ha esetleg megkapnank februarig, akkor megvan a valoszinusege annak, hogy at is mennenk februarban. Ha nem kapjuk meg februarig, akkor elindulnank Angliaba egy evre es ott varnank tovabb a vizumra. Ha visszautasitjak a vizumkerelmunket, arra is vannak variacioink, de abba most nem mennek bele. Ami jo es fontos, hogy egy ez ido alatt tobbet tudnank hazaugralni, a gyerekek tobbet tudnanak mamazni, papazni.
Az az igazsag, hogy kicsit elfaradtam a lassan ket es fel ev alatt es jo lenne kicsit kozelebb az otthonhoz.
Szoval a Tibor (tájbor), aki itt van a kepen. A becsuletes neve Mexican Ceramic Tibor (tájbor). Mi csak Tibornak szolitjuk. En nagyon szeretem ot egyedisege miatt, Palim kevesbe rajong az olyan dolgokert, amibol nem aramlik informacio. Napi szinten felmerul a kerdes, mi legyen Tiborral. En azt szajkozom, Tibornak jonnie kell a szonyegemmel egyutt, Pali meg azt szajkozza, Tibort ki kell baszarintani a szonyegemmel egyutt. Szoval ez a nagy kerdes (the 90 dollar question): Tiborral vagy nelkule. Amugy Tibor eredeti funkcioja, hogy sutnek benne. Ahol a gyertya eg, oda fat tesznek, parazsat csinalnak es sutnek rajta. A teteje levetheto, igy a fust el tud illani. Mi nem sutunk benne, csak gyonyorkodunk. Remenyeim szerint nemsokara "beoltoztetnem" ot es elkuldom az otthoniaknak. Vannak olyan dolgok, amirol az ember nem szivesen mond le. Tibor is ezek koze tartozik.:) Ha mashogy nem, majd adomanyt gyujtunk szalliatsara "Mentsuk meg Tibort" alapitvany nevvel.

4 comments:

Sári Kata said...

Hát nem vagy semmi Ágica. :)))
Bocsi, de ez a "Tibor" nem nyerte el a tetszésemet. Ha nem sütsz benne, akkor egy vacak mécsestartónak igencsak luxus lenne hazaküldeni egy vagyonért. Hol vetted?
A szőnyeg az más. :) Úgyhogy 1:1 az állás. Tibortémában Palinak adok igazat, szőnyegtémában Neked. :)))

agica said...

Tiborra veletlenul talalta ra.
A helyi "Vateran" vettem egy kobol keszult mexikoi mozsarat. Amikor elmentem a mozsarert, egy mexikoi raktararuhazba talaltam magam, ahol vegkiarusitas volt, igy mindent "fillerekert" arultak.Gondolhatod, utanfutoval jottem haza. Vettem szobrot, gyertyatartot, falvedoket, kis kancsokat es Tibort. Pali amikor meglatott, csak ennyit mondott: "Na mi van, vettel egy mozsarat, mi?":)

Gaabee said...

na jó. ujabb vélemény. Tibor jóképü kislegény, csak minek ;)))

agica said...

De szivtelenek vagytok:)

Post a Comment