Tuesday, November 3, 2009

Eredmenyhirdetes

Kata es Klari (Gabi anyukaja) nyerte a heti menuversenyt.:) Gratulalunk. Nyeremenyul fogadjatok ezt a virtualis fakanal csomagot.:) Tovabbi jo fozocskezest, a veszteseknek pedig - velem egyutt - nyalcsurgatast. Ferjem - aki egyben a keresztapam is - december elejen fogja unnepleni a negyvenedik szuletesnapjat. Igen, hozzamentem a keresztapuhoz. Ennyi. Nem volt mas valasztasom.:) A templomi eskuvohoz meg kellett keresztelkednem, igy en egy csapasra ket legyet utottem. Igy pl., ha valamiert kulonvalnanak utjaink es nem leszek a felesege, attol meg a keresztlanya maradok. Meg keresztlevelem is van a Hazassagi Anyakonyvi kivonat melle. Biztos, ami biztos.:) Amikor nyuzom, mindig mondom neki: "Keri leccciiii". Na szoval a lenyeg, hogy nem tudom, mivel lepjem meg (pizsama, alsogatya kilove). Tortat veszek majd, mert a helyi cheescake-esnel nagyon finomak vannak es csinalok pudingban aztatott piskotat is tejszinhabbal. Vennem kell meg gyertyat es tuzijatekot a tortara. Muszaj kitennunk magunkert.:)

5 comments:

Sári Kata said...

Rendelhetsz neki anyudtól a kedvenc csokijából pl egy kartonnal. :) Vagy egy jó magyar film esetleg ha szereti a zenét akkor cd. Kari előtt rengeteg jelenik meg.
Mert ugye egy férfi nem örül mindenféle "Tibor" féle csecsebecsének. :)))))Az enyém a hasa megtömésének örül a legjobban.:))

Sári Kata said...

Jaaa, és köszönöm a gyönyörű díjat! Örülök, hogy nem a Tibort kaptam meg. :)))))))))

agica said...

Eloszor a baratok, aztan Tibor:)

Gaabee said...

de azért elárulhatnád, hogy ha Kata és Klári (Gabi anyukája) nyerték a fözöversenyt, akkor mi lett a menü? mert Kata is, Gabi is többmindent felsoroltak, ha jol emlékszem. nálunk végül töltött paprika is volt, meg túróslepény is :)

agica said...

Hat ez az:) Felsoroltak! Es foztek! A vesztesek meg messze elkerultek a konyhat (csak enni mentek be) es nem foztek:)

Post a Comment