Wednesday, October 21, 2009

Kitort a borsofozi laz, so:r, regi szepidok

Kata, teli vagyunk eso felhokkel es esett is. A hajszaritoval fujom oket feletek.:)
Olvasom, hogy Gabesznal es Katanal is kitort a borsofozelek laz. Ma elert hozzank is. Egyszeruen imadom. Tukortojassal a tetejen ellenalhatatlan.:)
Tegnap filmeztunk este. A szereplok allandoan buliztak es so:ro:ztek. Ugy megkivantam a so:rt, hogy alig tudtam elaludni. Eldontottem, hogy masnap (azaz ma) az lesz az elso, hogy so:rt veszek. Na persze, ebredes utan nem tudtam azonnal a boltba menni:), de delutan az eslo szabad percemben bementem a boltba egy karton sorert. Szivem szerint mar a kasszanal kinyitottam volna az uveget a fogammal, de bevillant a csattogo mufogsor, igy inkabb nem kockaztattam.:) Gyerekkorom ota szeretem a sort, a jo bort es a jo palinkat is. Emlekszem az alkohol mentes nektar sorre. Anyukamtol udito helyett mindig azt kertem, mikor mentuk boltba. Anyu mindig pironkodott a kasszanal, hat hogy ize-bize.:) A szuleim gyakran hivtak vendegeket. Amikor megerkeztek, az elso dolgom az volt, hogy mindenkinek a cipojet "kiprobaljam". Klaffogtam benne fel-le, ki-be (hogy orulhettek nekem). Amikor vege volt a vendegsegnek es elmentek, utana az volt az elso, hogy az asztalon levo boros poharakat es kupicakat kiszurcsoltem. Alig ertem fel az asztalt, de a poharakat "hajkurasztam". Na persze, a szuleim mit sem sejtettek a lanyuk perverziojarol (amit azota sem nott ki, ha-ha). Ezek utan meg le merem irni, hogy nem vagyok alkesz.:) Na jo, anti sem. Amolyan szocialis ivo vagyok es csakis mertekkel. Mar nem vagyok 20 eves es mar nem tancolhatok az asztalon. Regi szep idok. Igaz Gabesz, Zsuzska?:) Mindenesetre csodalkozom, hogy tuleltuk a huszas eveinket. Orangyalaink nagyon profi munkat vegeztek. Koszonjuk, igazan koszonjuk.:)

3 comments:

Anonymous said...

én úgy érzem, hogy már nagyon sok örangyalt elhasználtam, mind szabad akaratomból, mind rámzuhant okokból, és be kell valljam, túl sokat gondolok erre. hát..nem mondom, hogy feldob, de arccal a fény felé :)
g

Sári Kata said...

Most vagy nem jól fújtad a felhőket, vagy útközben visszakanyarodtak hozzátok - de nem ért ide egy sem. Pedig ma dirrekt nem is locsoltam. :)
Kata

agica said...

Hopsz, akkor feluton megallat, mert most itt sincsenek:)

Post a Comment