Monday, January 24, 2011

Uj haz

A mult heten sokat voltunk fent a Lagoon-ban, kihasznaltuk a suliszunetet es a jo idot.
A hetvegen bekoltoztunk az alberletunkbe. Nagyon nagy a haz, nagyon nagy a kert, mindenki elvezi. En annyira nem, mert nagy melo takaritani. Nem tudom, hany villanykapcsolo van, de eleg sokat vegigzongorazok, mire jo helyen sikerul felkapcsolnom a lampat. Mire eljutok A-bol B-be, az legalabb ket kanyar. Meg szoknom kell.
Vettunk egy husolot a kertbe, mert ezt a meleget maskepp nem lehet elviselni (es legalabb azalatt nem kell fuvetnyirni). A 30 faktoros naptej semmit sem er. Mar olyan eros naptej kell, ami szinte maszk az arcon. Hat ezert (is) nez ki a helyi 30-as husszal tobbnek. Aszadt es "oregsegipottyos" a boruk.

Valamelyik nap elmentunk a Sizzler-be ebedelni. A Hevizhez viszonyitva negy, a Trofeahoz masfel csillagos. Azert megyunk maskor is.
A mai nap megkezdodott az iskola. Ez negy gyerek eseteben eleg sokba "fajt" es ehhez jon meg a sport, ami szinten nagyon sok. Nem panaszkent irtam, (*hiszen itt jo a segely, dol a le:)) csak megjegyzeskent.
*Hetkoznapok bejegyzeshez erkezett hozzaszolasra

4 comments:

Unknown said...

Képek a házról? :)

agica said...

Majd keszitek kepeket, csak meg nem rendezkedtunk be. Most kaptunk kanapet ajandekba, mert a regit elajandekoztuk utazas elott.
Pofozgatom, hogy otthonos lgyen:).

Anonymous said...

Kinek akarod bemeselni, hogy 4 gyerekkel ennyi mindenbol futja ott, minimalberbol, segelyen tengodve? :)

agica said...

Az egyik hozzaszolas miatt irtam, amit az elozo poszthoz kaptam.

Post a Comment