Monday, October 11, 2010

Meg mindig esos, de azert javul

Meg mindig esik az eso, de azert ma mar nyitva volt a kicsik iskolaja is. Ma talan nem omlik annyira es sokszor van hosszabb szunet, neha a nap is probalkozik, de azert esos. Mar elore latom, hogy ma delutan is hozzank jonnek az utca gyerekei. Ha megjottunk Magyarorszagrol, a garazsunkat megcsinaljuk amolyan klubszobanak, ahol mehet a bandazas es az ittalvasok sorozata (vagy mi koltozunk ki Palival a garazsba). Kocsival mar most sem allunk be, mert nem fer be a sok kacattol.
Delutan megyek kikapcsolodni dolgozni, igy Pali lesz a gyerekekkel. Ilyenkor mindig olyan szep rend van, mire hazajovok (nem tudom, hogy csinalja, nekem sosem sikerul).
Krumplifozit dobtam ossze fasirttal. Sajat termesu petrezselyem van a marhahus fasirtban. Igazabol nagyon tudnam ertekelni, ha valaki nyitna egy fozelekfalot az utca vegen. Csak lekocognek a kis zomancos etelhordoval...
Tervezem, hogy konnyitek a fozes nehezsegein egy elektromos lassu fozoedennyel (rotyogtato). Reggel beleteszem a kajat es mire hazaerek keszen lesz.

2 comments:

Zafi said...

Sajna rossz hir, de hétvégéig, beleértve a hétvégét is tuti szar idő lesz. Ezt mondják. Jót nevettem azon hogy azt mondták , szerdára jön a jó idő. Ez annyit jelentett, hogy a front közepe, vagyis szeme ért ide és kivirult kicsit az ég. Most meg jön a másik fele. Unom már, itt létünk alatt még ennyit nem esett. Ma suliba se tudtam menni mert akkora vihar volt nálunk. Majdnem elszálltam a levegőben az ernyőmmel. :)

agica said...

Nalunk nem volt a kedd olyan veszes. En a Brisbane weather-t nezem, ott csak pentekre mond esot. Ugy legyen.:)

Post a Comment