Friday, September 3, 2010

Zsakban Bendi

Tegnap vettunk az ALDI-ban egy 25 kg-os boxzsakot. Ma fellogattuk a teraszajtonk ele, de elotte megneztuk, mi van benne. Hat a legnagyobb meglepetesunkre ujszeru ruhakkal van (volt) teletomve, radasul jobb nevu cucokkal (Jay-Jay, Converse, Esprit, Supre, Adidas). Na persze azonnal frissitettuk a ruhatarunkat es a zsakot teletomtuk kinott, lyukas alsogatyakkal, zoknikkal es ruhakkal. Mondtam Palinak, hogy most visszavisszuk a zsakot az ALDI-ba es kicsereljuk egy kekre, mert a piros megsem tetszik.:)
Bendeguz nagyon elvezte a helyztetet es belebujt a zsakba. Ahogy neztem ot, egybol atfutott a fejemben, hogyha nem fogad szot, ot tesszuk majd a zsakba egy hetre (es rajta edzenek majd a fiuk velem egyutt). Neha nagyon kutyauto. Ma csupan otszor ult az iskolaban a "thinking chair"-ben. Ez a szek arra valo, ha valaki csintalanul viselkedik, akkor oda ultetik ot elgondolkozni. Ha igy haladunk, tenyleg atiratjuk a nevet Odonre vagy Elemerre vagy banom is en mire, csak szotfogadjon.:)

Ma a kolleganom odajon hozzam es megkerdezi: "Do you know anything about the 'mábájlz'?"
Nezek ra es ezerrel jar az agyam, hogy mi a fene az a 'mábájlz'. Ezt a szot meg nem hallottam es fogalmam sincs, mit akar. Kozelebb jon es nyujtja felem a mobiljat es megint kerdezi: "Do you know anything about the májbálz?" Akkor esett le, hogy a mobájlz-ra (mobilokra) gondolt. Vissza kellett fognom magam, hogy ne verjem fejbe szegenyt. Uzenetet akart kuldeni es a telefonja T9-es uzemmodban volt es ugye ennek visszaallitasa Certificate III in 'mábáljz' nelkul nem megy mindekinek, de en megcsinaltam neki.:)

6 comments:

Unknown said...

Azért elég durva, hogy jó ruhákkal tömik ki a boxzsákot... :)

agica said...

Mindenre fel voltunk keszulve, de erre nem.:)
Nem tudom, miert nem jotekonycelra forditottak ezt a sok ruhat. Gondolom, nem csak a mi zsakunkban volt.

Gaabee said...

hihetetlen. gondolom, nekem nem kell lerohannom az aldiba (itt hofer), mert itt tuti nincsenek jo cuccok bevarrva :)

Unknown said...

Azzzta, Én meg gondolkodom a turiban, de akkor nem kell olyan messziről hozatni a cuccot, elég átruccanni hozzátok egy kis Aldi- körútra.....
A zsákokból meg varrok valami frankót :)))

agica said...

Gabi, ezeknek a ruhaknak a katasztrofasulytott teruletek nagyon orulnenek. Ebbe szerintem geprongyot kellett volna tenni.
Nalatok miert Hofer? Micsoda kulonckodes.:)

Gaabee said...

fogalmam sincs, miért hivják Hofernek. ami a régi lakásunk mellett volt, még a 10 kerületben, az pont úgy nézett ki, mint az egomi. ugyan akkora, a termékek ugyan ott...

Post a Comment