Monday, September 20, 2010

Szakado eso

Egyesz nap szakadt az eso. Ilyet itt meg nem lattunk.:) Nincs hideg, de szurke ido van. Nem szeretem, de egyszer-egyszer belefer.
Elmentunk az ALDI-ba vasarolni. Allunk a sorban, Palival dumalunk errol-arrrol, aztan megszolal a penztaros lany: "Sziasztok, magyarok vagytok?". Megorultunk egymasnak, beszelgettunk par szot, ki hogy mikor es miert jott, aztan mentunk, mert allt a sor mogottunk. Mondta, hogy sokat van itt a "mi" ALDI uzletunkben. Pali mar latta ot, en nem emlekszem. Az utobbi idoben a north lakes-i ALDI-ba jartunk, mert a gyerekek ott sportolnak (meg azert is, mert a legutobbi vasarlasomkor egy doboz tojast tortem ossze es a penztaros segitett takaritani es emiatt tiz percig feltartottuk a sort es ezt a szitut annyira utalom:)) Milyen jo lesz, csak leugrok a boltba es csevegek a penztarossal, ahogy otthon.:)
Vasarlas kozben meg viccelodtunk is Palival es ram is szolt, hogy ovatosan szovegeljek, mert kicsi a vilag es lehet, hogy valaki meghallja. Szerencsere, ez nem a penztar kornyeken volt, de azt hiszem, most mar tenyleg ovatosabbnak kell lennunk.:)

0 comments:

Post a Comment