Saturday, September 4, 2010

Furdes

Lementunk furdeni a hidhoz. Ezen a hidon megyunk at, amikor megyunk le delre. Apaly volt, igy egeszen a hid ala be tudtunk menni. Volt par kalyakos es csonakos a vizen. Pali ralepett erre a szep termetes rakra. Nagyon megijedtem, amikor meglattam, hogy mi ez.
Nem szeretem a rakokat.
Gyerekek atusztak a szemben levo partra, akik meg nem, ok a maradtak a kisebb vizben pancsolni (es iszapot hajigalni).

5 comments:

Gaabee said...

az jutott eszembe, hogy amikor meséltem Kylie barátnömnek, hogy hová költöztök, rögtön visszakérdezett, hogy külföldiként oda? az nagyon nacionalista rész! ott nem szeretik a külföldiket.

agica said...

Marmint Brisbane? Vagy egesz Ausztralia?
Brisbane-ben eszrevettuk.:)
Sok ablakban, erkelyen kint van az ausztral zaszlo. En mindig magyarnak ereztem magam, de azert otthon nem raktam ki magyar zaszlot az ablakba.:)
Kylie melyik varosbol valo?

Gaabee said...

Brisbane és környéke, mármint az a területe az országnak nacionalista szerinte, ha jol emlékszem.
ö amugy melbourne-i.
én is magyar vagyok. voltam. leszek. de én se tennék ki semilyen zászlót sehová...

Zafi said...

Szerintem ezt valamelyest nyugodtan rá lehet húzni az egész országra. Nekem nagyon fura, még most is, hogy sok blogot olvasva régen, de most is, sokan elvannak ájulva itt mennyire barátságosak az emberek. Amúgy Brisbane-ben még nem támadtak meg senkit az informálódásom szerint, azért mert nem ausztrál. Melbourne-ben viszont nagyon gyakori eset sajnos. Én pont arról a városról hallottam hogy nagyon nacionalista és Adelaide. üdv.Zafi

agica said...

Az ajuldozas okat en sem tudom.
En maradok internacionalista.:)

Post a Comment