Friday, July 2, 2010

Pajtasok

A kis hullamos papagajunk nagyon gondoskodik a fiokank tollazatarol. Ahogy egymas melle kerulnek, azonnal igazgatni kezdi a tollait. A kis luke meg ugy hagyja magat.
Ma vettunk neki elo tucskot. Van etvagya. Ketoranket csicsereg es ha meglat valakit, akkorakat tatog, majd kiesik a sajat szajan.
Ma is elvittuk reptetni a parkba. Nem jelenkezett erte senki. Par het es talan utjara engedhetjuk.



5 comments:

Unknown said...

Hát ezek "zabálnivalóak". Tündéri, ahogy pátyolgatja a tőle nagyobb kicsit. :D

Csillu said...

De cukik! Ha átfaxolod Cairnsbe, mi szívesen felneveljük:))))

agica said...

Szeretjuk ot mi is.:) Addig marad, amig jolesik neki, csak en gondolom ugy, hogy par het es megtanul repulni, bar egy komplett farok tollazatot meg novesztenie kell. Attol is tartok, hogy tul kover lesz, mert szerintem tul sokat eszik. Ennyit az anyukaja nem tudna osszehordani minden egyes fiokanak, amit ez bekajal egy nap. Este egy komplett vonos negyes (negy kis tucsok) lecsuszott neki es melle meg a gyumolcs.

Anonymous said...

Oh, a későbbi képeken tényleg jobban hasonlít a feketehomlokú mézevőre. Ha megnőtt, majd kiderül:) Egyébként nyugodtan hagyhattátok volna odakin. Ha pásztormejnó, akkor egy nagy csapat felnőtt vigyázta volna, és azonnal érte jönnek ha tiszta a levegő. A feketehomlokú mézevő a földön, fűben fészkel. Sokáig nem mozdult volna hogy ezzel félrevezesse az őket figyelő embereket, aztán egyszerűen csak hazasétál.

agica said...

O szerintem nem menjo. Ok sotetebbek a miner-nel avagy mezevoknel.:)
Nekem a kep alapjan miner-nek tunik. Ahanyszor kivisszuk a fara, ahol a tobbiek ulnek, annyiszor rugjak segbe szegenyt. Nem valami baratsagos csapat.:) Bar azt olvastam, hogy a csoportoknak megvan a maga territorium-uk.
O majd a papagajokkal repul.:)

Post a Comment