Saturday, June 19, 2010

Egy bolond szazat csinal:)

Tegnap es ma reggel dolgoztam. Ilyenkor altalaban munka utan elmegyunk valahova ebedelni. Tegnap pizzaztunk, ma meg Subway-eztunk, mekiztunk es "szingapurtesztaztunk" a north-lakes-i bevasarlokozpontban. Van egy nyitott resze, ahol vannak asztalok es az ember oda viheti magaval a kajajat es eszegethet. Van ott egy jatszoter is, ahol a gyerekek ugrabugralhatnak. Van ugralovar csuszda kombo is, ami zaras elott 15 perccel ingyenes. Tegnap es ma is kihasznaltuk a lehetoseget.

Ma a betegek sokszor megmosolyogtattak munka kozben. Az egyiknek az inye be van gyulladva es naponta negyszer kezeljuk. Ebed utan szoltam neki, hogy menjunk be a szobajaba, mert szeretnem bekenni az inyet. Ilyenkor kiveszi a mufogsorat, amit megmos es a szajat is kiobliti. Ha ez megvan, bekenem az a foginyet. Sziszeget kozben, hogy mennyire faj neki es mondta, ha a nap folyman valtozas allna be, majd visszajon. O ezt ugy elte meg, mintha egy rendeloben lenne.:) Mondtam neki, hogy szivesen latjuk, jojjon csak, ha baj van.
Ebedhez keszulodtunk es mar mindenki ult az asztalnal. Az egyik 'lako' mar nagyon izgult es kerdezte, hogy van-e ebed es mennyibe kerul? Mondtam neki, hogy a haz vendege , nem kerul semmibe. Nagyon halasan megkoszonte, hogy milyen rendesek vagyunk. Ot perc mulva megint kezdte, de hogy mennyi lesz az ebed es szeretne szallast is foglalni par napra. Mondtam neki, hogy ne izguljon, mar megvan a foglalasa, mert mar elntezte. Nagyon megkonnyebbult es kerdezte, hogy meddig is marad? Hat mondtam, hogy egy jo darabig tuti.
Aztan jott azzal, hogy mi minden nap nyitva vagyunk-e. Mondtam, persze, a het minden napjan nyitva vagyunk es 24 oraban. Ennek is nagyon orult. Kerdezte, hogy beszelhet-e a fonokkel? Mondtam, hogy persze, majd jon o is. Szoval ma ez a lako ugy erezte magat, mint aki nyaral.:)
Most van egy atmeneti betegunk, akinek a ferje a gyamja, csak most "szabira ment" es beadta a feleseget egy kis idore. A no nem igen talalja a helyet, allandoan keszenletben van, hona alatt a kis kezitaskajaval "var". Delelott is jott ment szobaajtorol szobaajtora, probalt bemenni, de ugye zarva vannak a szobak. Amikor meglatott, odaszaladt hozzam, hogy meg tudnam-e mondani, hogy hol lesz megtartava a meeteing. Mondtam neki, hogy sajnos nem tudom. Ezutan odament egy masik beteghez, megkerdezte ot, hogy tudja-e, hogy hol lesz megtartva a meeting. Sajnos o sem tudta, de o is vele tartott es ketten mentek ajtorol, ajtora, hogy hol lesz a meeting.
En meg ugye ma voltam aszisztens a rendeloben es vendeglatos.:)


5 comments:

Anonymous said...

Ezek nagyon jol estek most :)))) Igazan vicces esetek!
Agica sikerult vegulis kitakaritanod az autotokbol az elozo tulaj szagat? Aruld el kerlek hogyan csinaltad, mert holnap en is ennek nezek elebe :( Milyen tisztitoszerek valtak be a legjobban?
Yvette

agica said...

Nem sikerult, de mar atvette a mienket.:))
Na jo, komolyan nem sikerult. A karpitnak meg erzem a szagat. Nem nagyon budi, de erezni valamit. A jovo heten tervezem a rug doctor kikolcsonzeset a Woolworth-bol es atfrissitenem vele a kocsit.
A muszerfalra, ajtokra sima "cif" surolot hasznaltunk es utana meg altalanos tiszto spray-vel is atfujtuk (Ajax).Uj szonyeget is vettunk bele az ALDI-ban (10 dollar).Milyen autot vettetek?

Anonymous said...

Egy kicsi es legfokeppen olcso szaladgalos Hunday Excel-t. Igaz nem ferunk benne el mindannyian (5 szemelyes), de vegre nem kell a babakocsiban hazacipelni a karton tejet :)
En is az Aldiban akarok uleshuzatot es szonyeget ujitani.
Koszi a tanacsokat!
Yvette

agica said...

Ha nem fogtuk volna ki ezt a "koreai ipar remeket", akkor mi is ot szemelyeset vettunk volna indulasnak. A csaladi autokat nagyon dragan adjak.
En is neztem az uleshuzatot, csak ket csomag kene a hat uleshez, igy mindig lebeszeltem rola magam.:)

Anonymous said...

Igen, sajna nagyon dragak :( Mar gondoloztunk rola, hogy lehet a 6 szemelyes kocsinkkal kellett volna atjonni es meg a repjegyek arat is megsporoltuk volna :))
Yvette

Post a Comment