Monday, June 28, 2010

Huvos

Amiota itt vagyunk, ma volt az elso egesz napos huvos ido. Reggel rendesen hideg volt kint es a nap sem bujt elo ma. Szerencsere a szel nem fujt es az eso sem esett. Azt hiszem, igy a tel kozepe fele haladva ez boven belefer. A lakasban 23-24 fok volt, de mivel nem sutott a nap, igy nem ereztuk annyinak, ezert szegyen szemre bekapcsoltuk a futest. Egesz nap asitoztam (a sok alvas ellenere), ugyhogy erezhetoen megviselt a huvos ido.:)
Ma nem foztem, mert a tegnapi spagetti maradekot ettuk. Ma jobb volt a kolkok fogyasztasa, mint tegnap (a tegnapi negy szal spagetti helyett ma talan nyolc is lecsuszott).:) Agyaltam a holnapi kajan es eszembe jutott, hogy Gabi fia szereti a turogombocot. A csajok ugyis keszultek a bevasarlokozpontba, igy megkertem oket, hozzanak turot nekem. Igy a holnapi kaja kipipalva.
Delutan elokerult a Sing Star es a Monkey buzz. Ez utobbi amolyan kvizjatek. A lenyeg, hogy volt hangzavar rendesen.
Az egerkenkkel tegnap este is osszefutottunk. Epp "hazafele" sietett. A hazi egerfogonkat kirohogte, a boltban pedig sajnos nem kaptunk egerbarat csapdat (ami nem oli meg, csak megfogja). Allitolag a Bunnings-ban van olyan kis ketreces csapda, ugyhogy majd a heten elugrunk oda megnezni. Sok helyen olyan egerfogo van, amire eros ragacsot kennek es a kiseger arra ramaszik es beleragad. Arrol nem lehet leszedni es ahogy probal menekulni, az ujjai beleszakadnak, nagyon szenved es viszonylag lassu halal var ra. Egyetlen egyszer probaltuk ki ezt a fajta egerfogot, de amikor meglattuk, hogy mit muvel a kisegerrel, akkor eldontottuk, hogy tobbet ilyet soha nem veszunk (ragadjon bele az, aki kitalalta). Nem az a baj, hogy a csapda megoli, hanem az, hogy ilyen szadista modon. Szoval ugy nez ki, par napig meg egyutt elunk vele. De hat ez legyen a legnagyobb bajunk.

0 comments:

Post a Comment