Sunday, May 30, 2010

Gyerek csere

Ma visszacsereltuk a gyerekeket. Igazabol nekem fel sem tunt, hogy Brenda helyett Tim volt nalunk. Tegnap keson ertunk haza, ma pedig koran mentem dolgozni, munka utan meg egybol mentunk erte.
Gabi nagyon finom avokados kremet csinalt, amit kukoricacsipsszel ettunk. Szerencsere nem kellett szegyenlosen csipegetnunk, igy maradhattuk onmagunk es nyugodtan rahuzhattuk magunkat az egeszre.
Kave utan elmentunk a "koalas" parkba, ami sajna zarva volt (tul keson indultunk). Mivel ez egy erdoben van, igy setaltunk egyet. Az egesz erdo Kacago Jancsiktol zengett. Fantasztikusan tudnak hahotazni. Nagy rajongojuk vagyok.
Utkozben osszefutottunk egy torpekenguruval. Egesz kozel engedte a gyerekeket magahoz.

A heten csak szerda es csutortok reggel megyek dolgozni. Kihasznalnam a lazasagot es szeretnem kitakaritani az autot. Meg mindig erzem az elozo tulajdonos szagat es ez nem tul felemelo (tuti nem Chanel volt a kedvenc parfumje).

3 comments:

Anonymous said...

Jo, hogy igy belerazodtatok a dolgokba :)
Mi most tartunk a melokeresenel, hat egyenlore nem megy olyan siman, mint Neked.
Mi derult ki, mennyi az orabered? Nem irtad meg, vagy csak en nem vettem eszre?
Yvette

agica said...

Szia Yvette,

Ha olyat akarsz csinalni, mint en, siman megy majd.:)
Sokan nem szeretnek ezt csinalni. Ertheto.
Nekem 14 dollar, de egy masik magyar csajnak, aki ugyanezt csinalja csak masik keruletben, neki 20 dollar. Ennel tobbet erre nem fizetnek. En a 14-es oraberrel is bolog vagyok (2600 Ft/ora) es az elso 6000 dollarig adomentes a jovedelem.
A masodik letelepedes konnyebb (lelkileg is, gyakorlatilag is) es az egyszerubbe teszi a dolgokat.
Kar, hogy nem Brisbane-ben vagytok.
Talaltatok lakast? Jo aron?
Gyerekek hogy viselik a valtozast? Suliba jarnak mar?
Csak Sydney-ben kerestek melot, vagy orszagszerte?

Anonymous said...

Szia Agica,
szerencsere sikerult szallast talalnunk, nem tul dragan. Sajna kicsit kicsi, de majd ha lesz melonk akkor szeretnenk mast keresni. Addig boven klassz ez is.
A gyerekeknek ez a masodik het a suliban. Szerencsere nagyon szeretik, hamar beleszoktak :) Mar hosszabb ideje szoktattuk oket az angolhoz (mesek, filmek, jatekok csak angolul mentek otthon) igy igaz nem mindent ertenek, de nem sokkolta oket a valtozas.
Sydneyben szeretnenk maradni, bizom benne, hogy idovel lesz munka is. En nem igazan tudnam azt csinalni amit te... le a kalappal elotted :) Takaritast, konyhas vagy valami hasonlo melokat keresgelek. Az oraber itt is hasonlo ebben a kategoriaban mint amit te irtal. En is boldog lennek vele :)
Szerencsere tegnap es ma azert mar volt biztatobb visszajelzes, bar konkret munka meg mindig nincs. Remelem hamarosan...
Amugy Brizi klassz, csak nekunk nagyon meleg, nem birnank, max nyaralni telente. Majd ha osszeszedjuk magunkat anyagilag elnezunk arra eszak fele egyik telen :)
Yvette

Post a Comment