Thursday, April 1, 2010

Utolso kozos uj-zelandi hetvegenk

A heten eladtuk az etkezoasztalunkat (tuzifanak:)) es a hutonket. A hetvegen jottek a "szerencses" nyertesek a cuccokert.
A hutos pentek reggelre jelentkezett be. Tiz orakkor jottek is. Behivtam a csavot (kisebb akadalyverseny volt), mondtam, nezze meg, erre gondolt-e, tetszik-e es mar viheti is.
Mondta, hogy jol nez ki, nagyon tetszik neki, de tulajdonkeppen o az etkezoasztalert jott.:) Mivel vele nem egyeztettunk idopontot, igy en teljesen meg voltam gyozodve, hogy o a hutoert jott. Persze az asztal nem latszott ki a kupi alol. Megkertem, hogy segitsen "kiasni" es utana viheti.
Ugyhogy matol mi is a foldon ulve torokulesben eszunk, ahogy az indiaiak (is).

Kicsit kesobb jottek a hutoert is. Sok maori vasarlonk volt eddig, de ok az egyetlen kivetel, akik utan nem kellett szelloztetnunk. Ez most komoly. Mindegyik problemamentes vasarlo volt, aranyosak voltak, semmi gondunk nem volt veluk, csak hat budoskek voltak. A legutobbi nagyon sulyos vot. A gyerekek agyat vettek meg. Azt izekre kellett szedni, hogy le tudjak hozni az emeletrol. A csavo egy jo orat toltott nalunk. Levette a cipojet, amit kar volt. Iszonyat budos volt szegeny. Amugy kedves volt nagyon. Amikor felpakoltunk minden kocsira, adtunk a felesegenek egy hatalmas zsak kinott cuccot par dollarert es egy bananoslada konyhai kutyut ingyen. Nagyon orultek neki. Pont akkor koltoztek le Hamiltonba.

Szombat delelott az egyik helyi templom szervezett tojaskereso versenyt gyerekeknek. A szervezok egy hatalmas parkban eldugdostak egy csomo papirkorongot es azokat kellett a gyerekeknek megkeresni. Akik talaltak korongot, azok bevalthattak csokitojasra.

Ma osszepakoltunk az osszes csomagot, mert Pali nelkul nem tudtam volnba megbirkozni ennyi sok kacattal. Ugy fogunk kinezni, mint a satras ciganyok. Pali mondta, hogy a repter leghatso sarkaban fog varni mindket terepszinu cuccban es az auto is le lesz boritva gallyakkal, hogy senki ne vegye eszre, hogy hozza tartozunk.:) Tiszta lengyelpiaci arus "feeling".:)



4 comments:

Anonymous said...

Kérünk szépen képeket a becsomagolt cumóról! Ránk is nemsokára ez vár, de egyenlőre elképzelni sem tudom...
Yvette

agica said...

Oksa, majd teszek fel.:)

Gaabee said...

én már attól csomaghegyeket látok magam elött, hogy pár napra hazaugrunk hárman :)
pedig mindenkinek 1 táska. plusz ezmegaz :)
s semmi fölösleges. szigorú vagyok! de mégis.. és semmi kerámiacsetreszhalom :)))))

agica said...

Mi mar a borondoket is kiiktattuk. Egy borond negy kilo korul van es ugye az 24 kilo a mi esetunkben.
Helyette vastag nylontaskak vannak. Majd a kepen latni fogjatok.

Post a Comment