Sunday, March 7, 2010

Voroskereszt

Ma egesz nap ujraelesztettunk, fulladastol mentettunk, arteriabol verzoket lattunk el. Szerencsere mindezt csak az elsosegely tanfolyamon "gumi" csecsemokon, gyerekeken es felnotteken gyakoroltuk. A kotozest egymason. Szegeny csoporttarsambol percek alatt "mumiat" csinaltam, pedig csak a konyoke "serult" meg.
Meg bele gondolni is szornyu volt, hogy ha az embernek mindenzt elesben kene csinalnia a sajat kozeli hozzatartozojan. Marmint nem a "mumiat", hanem pl. az ujraelesztest.
Jo volt, hasznos volt, de remelem, hogy az eletben soha sem kell majd alkalmaznom a tanultakat.
Erdekes, hogy az eloado tanaruk 16 eve van a palyan es meg a valosagban egyszer sem elesztett ujra, igy sajat tapasztalataot nem tudott megosztani. Az otthoni tanfolyamot egy mentotiszt tartotta.
A lenyeg, hogy hasznos es nem kerul vagyonokba, de annal tobbet erhet. Ezeket a tanfolyamokat mindig meg kell ismetelni, mert feledesbe merulnek a dolgok. Szerencsere.:) Jo lenne, ha a gyerekek a kozepiskolaban tanulnak, mint tananyagot. Az illemtannal egyutt.:)
Ma reggel 4-kor keltunk es kivittuk Kylie-t a repterre, mert ma ment vissza Brisbane-be. Mivel nem volt csak 5 kg csomagja, igy felajanlotta, hogy atvisz a mi cuccainkbol 15 kg-ot. Mivel a gyerekek mar tul vannak ezen a sulyon, igy ruhakat pakoltam be.

0 comments:

Post a Comment