Tuesday, March 23, 2010

"Vege van a nyarnak, huvos szelek jarnak..."

Ma nagyon szurke ido van. Esik az eso es huvos is van. Tegnap is ez volt. Bekapcsoltam a "futest", ugyhogy most egesz jo ido van bent, nem kell csak egy pulcsi.:) Tegnap eladtuk a muanyag raklapunkat. Meg azzal szallitottuk ide a cuccainkat otthonrol. Egy holland csalad vette meg, akik 11 eve elnek itt. Valami herce hurca miatt most kaptak csak uj-zelandi utlevelet es most ennek oromere koltznek is Brisbane-be. Akinek van uj-zelandi utlevele, annak nem kell munkavallalasi vizum Ausztraliaban, igy nekik egyszeru(bb) a letelepedes. Marmint ami a papirokat illeti.

Hetfon megyek vezeti. Kicsit izgulok.:) Vagyis nagyon.
Akinek a kocsijat a multkori parkolasnal kicsit megnyomtam, nem jelentkezett tobbet. Egyszer hivott (meg aznap), mondta, hogy majd utananez, hogy mennyi lesz es azota semmi. Lehet, hogy elhagyta a telefonszamunkat. Vagy azota probaljak helyretenni a kocsijat.:)

Lorand elment sulis taborba ma hajnalban. Nagyon remelem, hogy jobb idojuk lesz ott, mint ami most itt van. Remelem nem fog vegig szakadni az eso. Csak hetfon delutan jonnek haza.
Pont tegnap csinaltam egy "vodor" gyumolcsrizst, mert Lorand imadja es arra gondoltam, hogy igy ehet majd ma is amennyi belefer. Azzal nem szamoltam, hogy ma nem lesz itthon, igy becsomagoltam neki az utra egy "fel vodorrel".

4 comments:

Zafi said...

Hát ha hollandok, lehet nem adok nekik 1 évet és vissza költöznek :D
Én is kezdem azt tervezni...

agica said...

Nem hiszem, nagyon elszantak voltak.:)
Egy Hollandia utan NZ maga a dog unalom.:)

Zafi said...

Nehogy azt hidd Agi! Ha NZ-t dog unalomnak talaltak, ezt itt plane annak fogjak szerintem! Nincs itt semmi, vagy legalabbis nem tul sok.
Tengerpart, par allatkert, de ha mindet korbejarod itt is meghalsz az unalomtol majd, foleg egy holland. En is nagyon elszant voltam, es most ugy latom NZ bizonyos tekintetben jobb hely mint ez, sokkal nyugisabb is, baratsagosabb, szar ido ide vagy oda.

agica said...

Hat akinek fontos a baratsagos kornyezet, annak lehet, hogy jobb itt. A kapu nyitva marad.:)

Post a Comment