Sunday, May 8, 2011

Cedar Creek vizeses

Ma is kirandultunk. Most a helyi elmenyfurdobe mentunk. A viz nagyon hideg volt. Az oltozekunk kisse hianyos lett a vegere. Attila (Gabi ferje) is hasonloan nezett ki a tura vegere, mint Bendi, csak az o kepet nem tehetem fel. Hasonlo, mint Bendie, csak kicsit nagyobb es szorosebb.

11 comments:

Unknown said...

Hova lett a gatyájuk? :D

Még jó, hogy nem azt írtad, hogy kisebb és szőrösebb :D

agica said...

Hat a Bendie csupa viz lett es nagyon fazott benne, igy levettuk. Tul keson vettem eszre, hogy mar vizben van es nem tudtam a bugyijat "megmenteni". Attilarol meg egyszeruen leszakadt a gatya. Szetfeslett a feneken az egesz, az egyik szara epp hogy megvolt, nem is tudom, mi tartotta.:) Neki egy pulcsit kellett magara tekerni.

Unknown said...

:) Hogy Ti "folyton" vetkőztök! :DDDD

Anonymous said...

Te nem gondolkozol el azon, hogy a gyereked pucer feneket olyan is nezheti aki enyhen szolva ferde hajlamu? Csodalkozik nem egy szulo ha a gyereket molesztaljak, vagy bantalmazzak, de felelotlen modon felpakolja a gyereke pucer kepeit a vilaghalora, vagy van aki lanyat ugy oltozteti mint egy 3o eves.

agica said...

Igen, sajnos sok beteg elme van a vilaghalon, ahogy te is. Ha mar a feje fent van, a feneke is fent lehet.
A lanyom magatol oltozkodik, nem en oltoztetem. Nem latok semmi kivetnivalot egy rovidnadragban es egy topban. Nem lehet, hogy te eltevedtel? Nem a Csernus doki blogjat kene olvasnod? Esetleg idopontot is kerhetnel hozza. Azt nem ertem, miert huzod az en blogommal a draga idodet? Ami idot az olvasasaval toltesz, mind kidobott perc neked es nem kapod vissza. Megeri?

Gaabee said...

Agica, ez egy hálóbaj. vannak ezek a wurm-ok (anglul nem tudni :), magyarul pedig túl csúnya leírni.
ugy müködik, ha én beszólok neki a blogodon, s a nevemre kattintva meglátja az én blogomat, akkor azon IS folytatja a randalírozást.
s hogy miért?
mert beteg. mint sok szerencsés társa. mi lenne velük net nélkül? tömeggyilok? pedofilia?...

én amugy azon ájuldoztam, de már le se merem irni, mert kapok, hogy ilyesmit észreveszek...de azért leirom :)))) mert én én vagyok, tehát azon ájuldoztam, hogy milyen erös Brenda lába. tiszta izom! a Mama igazán büszke lehet rá :)))))

Gaabee said...

na mi van Agica? ujra védelmi rendszer van?
mert azt olvasom, hogy "Megjegyzésed a jóváhagyása után jelenik meg."
S ez így jó!!
;)))

Tóthné K .G said...

Úristen!!... Kezdem már elhinni, hogy mi magyarok tényleg egy nyughatatlan, kötözködös nép vagyunk. Nem hiszem el, hogy egy blogot azért kell elolvasnunk vagy követnünk, hogy beleköthessünk, vájkáljunk olyan dolgokban amihez semmi közünk, netán cenzúrázzuk azt „rendkívüli intelligenciánkkal” mint ahogy lsd. Anonymus is teszi…. Nem lehetne azt csak úgy egyszerűen elfogadni, megélni egy érdekes szösszenetként esetleg hétköznapjainkba ajándékmorzsaként ( na „mizu” veletek) beilleszteni?
Ági nem irigyellek, mióta anonymus itt garázdálkodik nekem még írni sem lenne kedvem. Persze ezt ne tedd meg barátaid miatt sem!!
Szép napot mindenkinek!
T.K.Gabi

agica said...

Gabesz, nem akarok vedelmi rendszert, de ez a csaladom/barataim/kedves ismeroseim es az en jatszoterem:) es nem szeretnem, ha a nem idevalo emberek is itt jatszananak.:) Azok menjenek a sajatjukra jatszani.
Valamiert nem lattam a kommenteket, nem jottek at e-mailben. Nem mondod, hogy nalad is ranadlirozik? :)
Szia Gabi!:) Igazabol nem ertem anonymust. Mar csak azert sem, mert ha nekem nem szimpi valaki, nem olvasom az irasat, mert nem huzom vele az idomet.
Arra meg nem is mernem venni a batorsagot, hogy nevtelenul irjak barkinek is es megmondjam neki a "tutit".Remelem, majd a Teahazban megint dumalunk egy nagyot!:))

Regina said...

jó hogy mondod... pénteken beülök teaházazni :)))))))))))))))))

agica said...

Nekem a Trafo jobban bejon, mert ott van palinka.:)A Teahaz evente egyszer belefer, amikor lazulunk.:)
Egy melange-ot igyal helyettem, az ott a legfinomabb.:)

Post a Comment