
Szigoruan kovon sutjuk (jelen esetben ez egy jarolap, amit most veset fel Pali. Na jo, nem most bontottuk, hanem ez egy felesleges darab.). Igazabol jobb lenne egy vastagabb kodarab, de nem tudom, hogy hol van itt sirkoves, ahonnan egy garnit/marvany darabot "kunyizhatnek" pizzasutes celjara. Kivancsi lennek, milyen arcot vagna egy helyi sirkoves, ha eloadnam sohajom.
A kovet jo elore betesszuk a sutobe, hogy jol felforrosodjon, es igy egyenletes tudja magabol sugarozni a hot.
En nem szeretem a sok

A gombas, paradicsomos, sajtos a kedvencem fekete olajbogyoval esetleg kapribogyoval. A bazsalikomlevel kihagyhatatlan! Tegnaprol maradt egy padlizsan, igy azt is felszeleteltem, meggrilleztem es ratettuk a pizzara. A fiuk szeretik, ha tojas is van a kozepen. Pali meg kolbit is tett ra, ahogy a jo magyar falusi paraszt gyerekhez illik.:)
3 comments:
És mi a recept? :D
Csinalhatnal egy delutan nekem jo kis pizzat sirkovon, en meg festenek neked viragokat a kormeidre... ;)))
Hella, majd megirom a receptet, persze!
Gabi, a temeto ott van a szomszedotokban! Sirko megoldva.:) Okes, majd uzletet kotunk!
Nem sokara mar tobbet elszunk mi is otthon. A Stella nem is emlekszik Brendara.:)
Post a Comment