Friday, January 7, 2011

Csomagolunk

Holnap reggel indulunk Szingapurba. Mar nagyon izgatottak vagyunk. Ma este tervezzuk meg, hogy melyik nap hova megyunk. Brisbane-be januar 15-en erkezunk (es az utolso fel evunket toltjuk ott).
Szuper jo volt itthon, mindenkinek ezer koszonet mindenert (joltartas, majkarosodas, repteri fuvar stb. kinek azert kinek ezertt:))! Nincs az a cuki kenguru, aranyos koala es "kedves (nacionalista) ozzi mosoly", ami karpotolni tudna az elmult heteket.
Azt hiszem par kilo mindenkire felugrott a joltartas miatt (amit a szuleimnek koszonhetunk), de szerintem ez annyira nem latvanyos, inkabb csak erezheto, pl. ahogy a nadragom gombjaival kuzdok naponta tobbszor (de, legalabb lesz mibol leadni az insegesebb idokben).
Par kedves ismerosunknek felajanlottuk, hogy amit szeretnenek Magyarorszagrol, kivisszuk nekik, mert van hely a borondben, csak irjak meg a kivansaglistat. Egyik csalad Kosher Szilvapalinkat kert, amit egen foldon nem tudtunk beszerezni a varosunkban. Mindenhol volt negyven fele szilvapalinka, de nem Kosher. Tegnap az egyik boltban mondtak, hogy epp ma vannak aruert es talan hoznak. Es hoztak, igy az is kipipalva!
Ma reggel kozmetikusnal kezdtem a napom, mire kedves ferjem megdicsert, hogy tiz evvel "fiatalabb lettem". Persze, hogy hizott a fejem, mire benyogte, hogy: "otven helyett mar csak negyvennek nezel ki..."

Amikor megerkeztunk Brisbane-be, majd jelentkezunk.

8 comments:

Unknown said...

És nem találkoztunk. :(

Hogyhogy már csak fél év? Aztán hova mentek?

Jó utat, vigyázzatok magatokra!

agica said...

Igen,hamar elroppent ez a kilenc het es nem tudtunk osszefutni.
A "hovara" most csak annyit tudok irni, hogy Europa. Vannak tervek es jo lenne meg egy nyelv a gyerekeknek (pl.spanyol),de remelem tavaszra mar tudni fogjuk. Bar ha tavasszal tudjuk, abbol nalunk nyarig barmi lehet.:)

Gaabee said...

Nagyon jó visszautat és köztesnyaralást kívánok!

agica said...

Koszi Gabi!:)

T.K.Gabi said...

Boldog Újévet kívánok Nektek én is, szerencsés "haza"térést és még sok-sok új élményt, kalandot, erőt, energiát az új útitervekhez!- és természetesen a hosszú dolgos hétköznapokhoz is!
(Nagyon jó volt az a kis osztály tali a Teaházban..megfűszerezve azzal a jó kis téli hangulattal, klafa volt még ha Annácska csak kissé megkésve tudott hozzánk csatlakozni:D )
üdv.puszi

agica said...

Szia Gabi,

Igen, Anna kicsit elkavarodott, de jobb kesobb, mint soha.:)
Az osztalytalikat evente megismetelhetnenk, ennyi lazulas jar nekunk is!

Puszi

Krisz said...

Szia Ágica!
Ne haragudj,de ha nem indiszkrét a kérdés, azért Európa mert egyik sziget-kontinens sem tett mély benyomást rátok?
Mert nem lennék meglepődve, ha így éreznétek.

agica said...

Szia,

"Merlegeltunk" es a merleg serpenyoje arra billent. Sok-sok dolog volt, amit figyelembe vettunk. Olyan nagyon mely benyomast nem tett rank Ausztralia, hogy itt eljuk le hatralevo eletunk egeszet. Ha meg lepni akarunk, akkor azt most tudjuk megtenni, mert mi sem fiatalodunk (vagyis en igen, csak a ferjem nem:)).

Post a Comment