Friday, December 24, 2010

Szuletesnap (iden az utolso)

Boldog szuletesnapot Bendeguznak! (a tortat a Karacsony cukibol rendeltuk, mert Bendi piros autot ohajtott es annak a dekoralasa tul nagy falat lett volna nekunk. En meg a hoembert sem pihentem ki:)).
Bendeguz szuletese miatt kicsit korabban angyalkaztunk 2004-ben. A karacsony napjat viszont mar otthon toltottuk (sajat felelosegre mentunk haza az "allami" korhazbol es nem fizettunk boritekban, de termeszetesen mindent megbeszeltunk a gyerekorvossal es a szuleszorvossal. Szerencsere nem kotelezhetnek a korhazban tartozkodasra, de azert utaltak emiatt, hogy "lazadok":)) Bendeguz a fa alatt aludt a mozeskosarban.:) Olyan, mintha most lett volna. Szoval iden is Bendeguz zarja a szuletesnaposok sorat (ez valoszinu, mar igy is marad, megtettuk a tolunk telhetot:))
A karacsonyfadiszeink valahol a harom orszag kozott elkallodtak. Mivel itthon nincsen, csak par darab, ezert ugy dontottunk, hogy majd sutunk mezeskalacsot es fuzunk pattogatott kukorica fuzert es "par szem" mandarint is teszunk a fara. A fank gyonyoru es hatalmas, emiatt a szobaban csak "vakumszivott" allapotban lehet kozlekedni, de legalabb nem fog feldolni, amikor a kolkok ravetodnek az ajandekokra. A teszko parkoloban vettuk Reginaval, de vasarlas utan eszunkbe jutott, hogy a kis piros "multikulti veteranon" nincs tetocsomagtarto. Nem volt mit tenni, a kozel harom meteres fenyot az arusok betuszkoltak nekunk a kisautoba (sztem az osszes felmenonk es oldalagi rokonunk csuklott abban a 15 percben). Persze a fele kilogott, de ugy voltam vele, ha el is kopig hazaig, azert meg lesz egy kozepes meretu karacsonyfank es a csucsdisz is rafer.

Szerencsere eleg porgosre sikerultek az utobbi hetek, amit itt nem reszletezek (konkretan igy karacsonyra mar azt sem tudom, merre vagyok arccal), de ez igy van jol. Nagyon orulunk, hogy most itthon vagyunk!

Mindenkinek boldog karacsonyt!

"Az ember sosem tudja, mi is az a karacsony, amig egy idegen orszagban el nem vesziti."
(Ernest Hemingway)

3 comments:

Unknown said...

Boldog szülinapot Bendegúznak! :)

Boldog karácsonyt az egész családodnak és persze Neked! :)

Gréti eszerint csak pár nappal született később (dec.31.).

Viszont mi Szofit hoztuk haza 2 nap után, hasonlóképp, mint Ti. :)

agica said...

Koszonjuk a jokivansagokat!:) Nektek is boldog karacsonyt es gazdag Jezuskat!
Akkor Ti is duplan unnepeltek egy het mulva.:)
Igazabol, en is ugy gondolom, ha nincs gond senkivel, nincs ertelme ot napig korhazban maradni spontanszules utan.

Gaabee said...

Bendinek igy utolag boldog szülinapot kivánok!

s az idézet! hát az naggyon jó :)

Post a Comment