Thursday, September 16, 2010

Szomszedunk intezkedik:)

Tegnap Brenda es a maori baratnoje (Adriana) atmentek a szomszedba jatszani. Rola annyit kell tudni, hogy egy labilis ausztral szingli, van egy 12 eves fia es neha reszegre issza magat. Amugy, ha epp nincs semmi banata, akkor mosolyog es kedves. Tegnap valami tortent vele es elkezdett a gyerekkel beszelgetni es megkerdezte Adrianat, hogy a szulei szoktak-e ot fogdosni es szoktak-e ot verni. A kislany mondta, hogy nem, de neha kikap, amikor rosszul viselkedik. Erre a csaj felkapta a telefont es kihivta a rendoroket, hogy azonnal jojjenek, a szomszed gyereket bantalmazzak a szulei.
A rendorok kijottek (ketten) es a szomszeddal egyutt elmentek Adriana szuleihez. A szomszed kozben mondta a magaet, hogy a kislanyt el kell venni a szuleitol, mert rosszul bannak vele. Mondanom sem kell, Adriana szulei azt sem tudtak, mi a fene tortenik korulottuk. Heves beszelgetes volt a haz elott, szegeny kislany sirt, mert nem tudta, most mi fog tortenni.
Olyan merges voltam a pias szomszedra. Nem eleg, hogy sokat uvolt a gyerekevel, neha reszeg es ezek utan van pofaja megvadolni Adriana szuleit gyerekbantalmazassal. Adriana nagyon sokat van nalunk, sokat alszik itt, sokat furdik egyutt Brendaval, soha semmit nem lattaunk rajat, teljesen kieegynsulyozott, normalis kislany. Egy-ket makarenkoi pofon meg a legjobb helyen is elcsattan az evek folyaman, de az nem egyenlo a gyerekbantalmazassal.
Mondtam is Brendanak, keruljek ezt a nocit es semmilyen infot ne mondjon neki. Veletlenul kikotyog valamit (pl. azt, hogy sokat furdott az apukajaval), aztan a szomszed rankzuditja a rendoroket.:)
Adriana szulei meg azon gondolkodnak, hogy tovabbviszik az ugyet es "panaszt tesznek" a szomszed miatt, mert megragalmazta oket alaptalanul.:)
Ez a no par hete koltozott ide, igazabol senkinek sem ismeri a hatteret, de o ugy gondolja, hogy tudja a tutit (vagy csak az ausztralokbol indul ki??).

2 comments:

Unknown said...

Ez nagyon gáz :S

Zafi said...

Ezt itt nagyon de nagyon utálom! Ezt a sok alkoholista , bulis némbert. Ez nagyon nagy negativum ebben az országban. És rengeteg a piás nő! Ezen amúgy nagyon kéne szerintem változtatni az államnak, mert nem tartom jó dolognak hogy a nők nem igen vannak foglalkoztatva és némelyik unalmában piál otthon. Borzasztó. A megkeseredettségét meg máson vezeti le , ártó szándékkal.

Post a Comment