Friday, August 20, 2010

Szuletesnap

Lóránd ma 15 eves. A magyar utonevek kozott van Lóránt es Loránd nev. Mi ebbol a kettobol csinaltunk egy harmadikat.:) Nem tunt fel senkinek, igy nem is kellett kulon kervenyt benyujtanunk, hogy mi olyan nevet szeretnenk, ami nincs benne a nevadokonyvben. Minden kulonosebb illetek es herce-hurca nelkul megusztuk. Ebben a rugiban hoztuk haza Lornadot a korhazbol. Maritol (Apu noveretol) kaptuk es direkt almazoldet valasztott, mert az jo fiunak es lanynak is. Mind a negy gyerek hordta (most a majome), kolcson is adtuk parszor, igy az almazoldbol nagyon halvanyzold lett, de hat 15 ev az 15 ev. Most ezt a cipot hordja, amit en csak hegedutoknak hivok (mar nem tudja hordani az apja cipojet, mert kicsi ra.:)) Magasabb, mint en , pedig nem vagyok alacsony (173 cm) es pont egyforma a sulyunk (58 kilo). Annak ellenere, hogy lustabb termeszetu, o is sportol (ez nem is kerdes nalunk, annyi a valasztasi lehetoseguk, hogy mit szeretnenek sportolni). Lorand uszik es karatezik. Ez utobbit most kezdte, aminek mi nagyon orulunk (sajnos a legkozelebbi vizilabda edzes egy orara van tolunk, igy azt nem tudtuk megoldani).
Tegnap elott megkapta az ajandekot a nagyszuloktol is, amit postan erkezett. Nagy volt az orom!
Tortarol/gyerekrol a fenykep jon holnap vagy holnaputan.

6 comments:

Unknown said...

Boldog szülinapot Lórándnak! :))

Anonymous said...

Boldog szulinapot neki!udv zafi

Gabi said...

Nagyon boldog szulinapot Lorandnak!
Gabi

Gaabee said...

jaj, akkor drága Lóca! boldog szülinapot tölem is!!!!!

s akkor ö is köszöntött lett volna a tegnapi Szabócsaládi röffeneten :)
nagyon örülök, hogy igy alakult, mert tegnap mentem, ma jöttem, tehát részt tudtunk venni kicsi lányommal :) fényképeket majd küldök :)
a cipö...háááát... hányas most az a ladik? s hány centi pontosan? remélem Karácsony környékén tudunk találkozni otthon, s akkor megmeozhatom az összes D-K gyereket :)

agica said...

Koszonjuk mindenkinek!
A Locinak 40 koruli a laba. A fenykepeket varjuk!
A Zsuzskaeknal a szokasos szulinapi/ujevi osszeroffenesen jo lenne osszegyulni!

Gaabee said...

remélem mi ott leszünk!!! s ha ti is, akkor a többi már adja magát :)
a hétvégi összeröffenös képeket felteszem holnap este-jaj, az nektek hánykor is van???-szoval holnap felteszem a Nyuszi fotoalbumjára:
www.stellafodor.fotoalbum.hu

Post a Comment