Monday, August 16, 2010

Masodik felido

Pont most van a harmadik iskolaterm elso felideje. Gyorsan elment az elso resz, gondolom a masodik negy het is gyors lesz. Egy term van hatra es vege az evnek.
A heten harom delutanos napom lesz. Nem kell koran kelnem, lesz idom lustalkodni es fozni is.
A gyerekek egesz delutan szanaszet vannak, igy vacsora elott fel sem tunik nekik, hogy az apjukra vannak bizva (szerintem, ez Palinak is csak vacsora idoben tunik fel, hogy a gyerekek ra vannak bizva). A heten muszaj vennem egy kor alaku tortaformat. Szombaton jonnek Gabiek, megyunk a gyereket futatni egy north lakes-i jatszoteres parkba. Vasarnap Ilonaek meghivtak minket ebedre, ugyhogy nem igazan kerettuk magunkat, azonnal igent mondtunk (Gabiek is jonnek). Aznap elmegyunk turizni is, mert kozel van hozzajuk a kedvenc "szemetdombunk." Szeretnek egy nagy kerti kalitkat, hogy a kis papagajunkat neha ki tudjut tenni nezelodni es ezeket a telepeken sokszor lattam ilyet. A lakasban szabadon van, nem sok vizet zavar, nagyon aranyos (bar most, hogy megfaragta az egyik kosaramat es az egyik viragom levelet is megcakkozta, kicsit neheztelek ra es majdnem ment a levesbe). Tegnap a vacsoranal az Adam vallan ult es amikor Adam emelte a villat a szajahoz, a papagaj mindig odahajolt egy morzsaert. Szeretnenk neki egy havert, mert a masik kismadarral nagyon jol elvoltak.
A lenyeg, hogy keszulunk a hetvegere, de meg fogalmam sincs, hogy mit csinaljunk szombatra es vigyunk Ilonaekhoz (a so:ro:n kivul).
A tetonket a vihar ota nem javitottak meg. Gondolom egy szem lehulott cserepert nincs kedve senkinek megmozdulni.

0 comments:

Post a Comment