Sunday, April 25, 2010

Ujrakezdes

Amikor uj eletet kezdunk, nem konnyu osszeszedni a hozzavalokat.
Ugye nem tudjuk, hogy mit hol vegyunk, mi hol van jo aron.
Mi az IKEA-ban vettuk meg a konyhai cuccok tobbseget. 99 centes szines bogrek, olcso edenyek, serpenyok. Par cuccot a Kmartban vettunk meg. Agybetetet nem vettunk az IKEA-ban, mert nagyon dragak voltak es a zome rugos matrac, amit mi nem szeretunk. Sima 15 cm-es habszivacsot vettunk az Amart-ban. Ennek 79 dollar volt darabja. Ez normal meret, igy agykeretet barhol lehet hozza venni.
Hetvegente vannak 'Garae Sale'-ek. Ott is ki lehet fogni jo dolgokat, foleg ha az ember gazdagabb kornyekekre megy "lomizni". Nem biztos, hogy van olyan, amit o szeretne, igy lehet, hogy kicsit lassabban tudja csak osszeszedni a cuccokat. Ha valaki kedden erkezik az orszagba es masnap mar tanyeron szeretne reggelizni, akkor annak ez nem tul jo megoldas.:)
Vannak "szemetlerako" telepek. Az egyik reszukon atveszik a cuccokat, a masik reszukon meg az eladhatot olcson ertekesitik. Ezek is jo helyek. Oke, agybetetet, ulogarniturat tuti nem vennek itt, de kerti butort, csuszdat, hintat, apro jatekokat, biciklit, csetreszeket igen. Erdemes ellatogatni ezekre a heylekre is.
A konyhakesen nem erdemes sporolni. Mi eddig mindig sporoltunk, igy emiatt mindig ketszer kellett vennunk.:)

0 comments:

Post a Comment