Wednesday, October 7, 2009

Valojaban ki is az a Mezrablo Manci...

Megszallott National Geographic rajongo vagyok. Nagyon szeretem a filmjeiket igy a gyerekeim sem usztak meg.:) Sok-sok evvel ezelott megjelent a National Kolyok Video sorozatuk. Ez egy szuper sorozat. Sok reszbol all es minden DVD/Video kazetta mas-mas videk elovilagat mutatja be. A szereplok igazi allatok es a Bolyongo Foldgolyo - aki nem igazi allat:) - a narrator. Hirtelen par DVD/Video kazetta cime: Barangolas a tengerek melyen, Tancos Safari, Vadocok, Ausztralia csodai, Azsiai kalandok es igy tovabb.
A Vadocok egy ket reszes nem osszefuggo sorozat. Az egyik cime "Az allatfarsang" (ebihalbol beka, hernyobol pillango), a masike pedig "A repules elbuvolo mesterei".
Ebben a reszben Karcsi Bacsi (kameleon), Bobi (fules maki) es Mezrablo Manci (mezrablo erszenyes) a narrator. Na, nekem itt lopta be magat a szivembe Mezrablo kisasszony.:) Nalunk mind a harom gyerek imadta ezeket a sorozatokat velem egyutt, igaz most mar nagy lovak, de a kicsi most is sokat nezi oket. Rengeteg enek van bennuk fulbemaszo dallamokkal es rengeteget tanulhatunk beloluk. Na persze nem konyhatrukkoket. Szoval igy lett az en blogom neve Mezrablo Manci.:)
A filmeket postai uton is meg lehet rendelni kb. 990 Ft/db aron.

2 comments:

Regina said...

hol lehet megrendelni?

agica said...

En meg itt rendeltem oket
http://www.zvk.hu/fej.htm
es ettol a holgytol
Németh G. Beáta ngbea@zvk.hu

Post a Comment