Saturday, October 10, 2009

Napsutes

Ma ragyogo napsutes volt. Igaz, a szel neha majd elfujt minket. Nehezen jon a jo ido sajnos. Kimentunk a jatszira megfuttani a gyerekek egy reszet, aztan delutan atjott a fiuk egyik haverja es kint jatszottak a haz korul. Brenda ezalatt a baratnojevel moziban volt. Nagy 'csavargo' lesz belole, mar most latom.:) Allandoan jon-megy, rendezkedik, intez, szervez. Szoval a paprika a fenekeben van.
A mai ebedkeszitest rovidre vettuk. Egyben sult fasirozott volt tojassal toltve majonezes kukorica salataval es kenyerrel. Ez volt az utolso nap a szunetbol, holnap kezdodik a suli. Megint kezdodik a reggeli rohanas. De mar nem tart sokaig. Nyakunkon a december es akkor kezdodik a nyari szunet egeszen februarig.

2 comments:

Anonymous said...

Lehet, hogy volt szó róla Ilap (tök jo, hogy tudom, kiazmiazazIlap :) blogján, vagy itt...de leírod 2 sorban (na ne vedd szigorúan a sorokat ;), hogy hogy van ott a suli, hogy ilyen rövidke szünetek vannak? Mert most kezdödött a szünet, s megint vége is... Nem értem...
S köszönöm a fánkot!!!!!!
g

agica said...

Itt ugy van a suli rendszer, hogy a tanevben (ami februartol decemberig tart) 4 terminus van. Minden term kb. 10 het. Utana van egy 2 hetes "toltodesi" szunet:) Aztan megint jon a 10 het tanulas es aztan a 2 het szunet. A nagy nyari szunido december kozepetol kezdodik es februar elejeig tart. Az kb. 6 hetes.
Szoval eleg kenyelmes:)

Post a Comment